تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی نیازمند توجه به همه شئونات پیرامون بقعه است

معاون بقاع و اماکن متبرکه سازمان اوقاف و امورخیریه تأکید کرد: برای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی باید همه شئونات پیرامون آن بقعه اعم از اجتماعی، فرهنگی و زیارتی مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد غلامی، معاون بقاع و اماکن متبرکه سازمان اوقاف و امورخیریه در حاشیه پرده برداری از ضریح مطهر امامزاده محمد کرمان در جمع خبرنگاران مطالبی در خصوص اثبات نسب امامزادگان بیان کرد.


وی گفت: زمانی که ذریه پیامبر(ص)وارد ایران آن زمان می شدند از آنجا که همه مردم سواد خواندن و نوشتن نداشتند لذا تنها می دانستند که این کاروان منسوب به خاندان پیامبر است.


حجت الاسلام والمسلمین غلامی ادامه داد: کسانی که از سواد خواندن و نوشتن بهره مند بودند نسب شریف امامزاده و تعداد واسطه آن با امام معصوم(ع)را یادداشت می کردند و آنان که از این سواد بی بهره بودند با ساختن بنا و بقعه این انتساب را نشان می داند.


وی در تکمیل این بخش از سخنانش افزود: با این نوع نگاه، قریب به 8 هزار و 500 امامزاده کشور دارای شجره نامه هستند در حالیکه به معنای اصلی، داشتن شجره نامه ای که نسب امامزاد را به طور قطعی اثبات کند عملاً ممکن نبوده است.


معاون بقاع و اماکن متبرکه در ادامه بیان کرد: در پی فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی کشور، در همین راستا کارگروهی در سازمان تشکیل شد تا تحقق فرمایش رهبری را دنبال کند.


وی افزود: پس از انجام یک کار تحقیقی مشخص شد که یک بقعه متبرکه برای تبدیل به قطب فرهنگی از یک تا 44 مشخصه می تواند داشته باشد.
 

حجت الاسلام والمسلمین غلامی خاطرنشان کرد: این شاخص ها همه شئونات پیرامون امامزاده اعم از اجتماعی، زیارتی، فرهنگی و اجتماعی را در بر می گیرد و در حقیقت توجه به مواردی است که در صورت زنده بودن امامزاده، ایشان همه شئون مستقر در پیرامون خود را انجام می دادند.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 12025

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha