به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نشست صمیمانه وزیر فرهنگ با نمایندگان دانشجویان انجمن های اسلامی سراسر کشور شب گذشته در دانشگاه الزهرا تهران برگزار شد.
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ در این نشست در خصوص وضعیت شبکه نمایش خانگی گفت: اینکه با صداوسیما در خصوص وضعیت شبکه نمایش خانگی دچار اختلاف نظرهایی باشیم موضوعی طبیعی است اما این اختلاف نظر ها به این معنی نیست که بخش نظارت نمایش خانگی رها شده باشد، بلکه این نظارت همچنان توسط «ساترا» صورت میگیرد.
وی با تاکید بر برپایی جلسات متعدد مشترک میان مسئولان وزارت فرهنگ با مدیران رسانه ملی برای حل اختلاف نظرها در خصوص شبکه نمایش خانگی ابراز کرد: در حال حاضر با همیاری رئیس سازمان صداوسیما به عنوان برادر، دوست و همکار سابق در رسانه ملی به دنبال حل و فصل مسائل مرتبط با شبکه نمایش خانگی هستیم و وزارت فرهنگ در خصوص نتایج این جلسات کاملا تابع قوانین است.
اسماعیلی در این نشست با اشاره به برنامههای وزارت فرهنگ در حوزه عفاف و حجاب تصریح کرد: وزارت فرهنگ از جمله نهادهای مسئول در این حوزه به حساب می آید و این مسئولیت کاملا بصورت ایجابی صورت می گیرد و برپایی نمایشگاه مد و لباس در محل نمایشگاه بینالمللی تهران از سوی کارگروه مد و لباس، برپایی جشنواره مد و لباس فجر با توجه به پوشش های اصیل و بومی و ابلاغ آیین نامه تولید لباس پس از ۱۰ سال وقفه تنها بخشی از فعالیت ها و اقدامات اخیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه عفاف و حجاب است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود به شرایط سخت آغاز بکار وزارت فرهنگ در دولت مردمی پرداخت و اظهار کرد: در حوزه فرهنگ و هنر بخاطر شرایط کرونایی تقریبا همه فعالیت ها با تعطیلی یا محدودیت شدید مواجه شدند و بر همین اساس اهالی فرهنگ و هنر بدترین شرایط ممکن را سپری کرد.
رییس شورای هنر کشور در همین راستا بیان کرد: از سوی دیگر با انبوهی از مجوزهای صادر شده در روزهای پایانی دولت دوازدهم در حوزه های نشر و سینما مواجه بودیم که این مسئله برای دولت مردمی چالش های مختلفی را در پی داشت و هنوز هم درگیر سروسامان دادن این چالش ها هستیم.
وی به اولویت های دولت مردمی در حوزه فرهنگ و هنر اشاره و ابراز کرد: تحقق عدالت فرهنگی، بازگشت حوزه فرهنگ و هنر به ریل گذاری مدنظر مقام معظم رهبری و جبهه فرهنگی انقلاب، اصلاح آیین نامه ها و ساختارهای تصمیم ساز، بازگشت مرجعیت و حکمرانی فرهنگ و هنر به وزارت فرهنگ، تحقق نهضت بازگشت به مسجد، بکارگیری جریان جوان و نخبه حوزه فرهنگ و برپایی برنامههای حوزه فرهنگ و هنر با محوریت نهادهای دینی بخشی از اولویت کاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره جدید به شمار میرود.
گفتنی است در بخش پایانی نشست صمیمی وزیر فرهنگ با دانشجویان انجمن های اسلامی سراسر کشور، دانشجویان در فضایی صمیمی به بیان دیدگاه ها و دغدغه های خود در حوزههای مختلف فرهنگی و هنری پرداختند و وزیر فرهنگ نیز پاسخگوی سوالات متعدد دانشجویان حاضر در این نشست بود.
نظر شما