محمد فوقی، مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، ظهر امروز (22 دی) در نشست مطبوعاتی با رسانه های گروهی استان مازندران گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد بستر ساز تربیت دینی جوانان هستند که در مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان در این برهه حساس، نقش بی بدیلی را بر عهده دارند.
وی خاطر نشان کرد: 236 کانون فرهنگی و هنری در مساجد مازندران با محوریت ائمه جماعات مساجد در حوزه دینی و علوم قرآنی فعالیت دارند.
فوقی ادامه داد: یکی از متعارف ترین، برنامه های کانون های مساجد، تلاوت نور در مساجد است که بعد از هر نماز جماعت یک صفحه از قرآن تلاوت می شود.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران از فعالیت 146 کتابخانه عمومی کانون های مساجد در این استان خبر داد و اظهار کرد: تلاش بر این است که در همه مساجد، کتابخانه جهت دسترسی جوانان به کتاب دائر شود زیرا خطر جدائی علم از دین کمتر از خطر جدائی دین از سیاسیت نیست.
وی با اشاره به اجرای طرح تفسیر همراه در 350 مسجد مازندران، افزود: برای ارتقاء معنویت در جوانان مسجد 20 مرکز خانه نور، 28 حلقه علمی، 14 کانون تخصصی و 131 کتابخانه باز در مساجد فعالیت دارند.
فوقی بیان کرد: همایش هایی مانند مبارزه با فرقه های انحرافی، کارگاه های نقد فیلم در جریان های حاکم بر سینما، تکریم از پیشکسوتان قرآنی در روستاها، آموزش کتابداران، آموزش مدیر مسئولان کانون ها، همایش اندیشه های آسمانی، برگزاری جشنواره آواها و نغمه های آسمانی، شکوه اندیشه و غیره که در راستای ارتقاء و تعالی بخشی کانون های مساجد استان است تاکنون در این دبیرخانه برگزار شد.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران تصریح کرد: هیچ تشکلی، کارکرد مساجد را نداشته و سعی بر این است تا از بین جوانان مسجدی، مدیران توانمند و امین برای آینده نظام تربیت شوند که بهترین راه مبارزه با هجمه فرهنگی است.
پایان پیام/
نظر شما