حسین امامی راد در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به آسیب های آموزش مجازی گفت: آسیب هایی که طی دو سال اخیر که ما مبتلا به کرونا بودیم در حوزه های مختلف به نظام آموزشی وارد شد هم فرصت و هم تهدید بود. در واقع در کنار آسیب ها ظرفیت هایی نیز ایجاد شد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما باید قبل تر از اینها و قبل از کرونا دانش آموزان را با آموزش مجازی آشنا می کردیم و زیرساخت ها را فراهم می کردیم. در آموزش عالی جسته و گریخته این مسئله را داشتیم ولی در مدارس این نوع آموزش وجود نداشت.
وی بیان کرد: باید از همان دوران ابتدایی و پایه نظام تعلیم و تربیت و آموزشی مان را به سمت آموزش مجازی می بردیم که این آسیب ها کمتر شود. ما به هر دلیلی این مسیر را طی نکردیم و کرونا این ظرفیت را ایجاد کرد که معلمان و دانش آموزان با آموزش در فضای مجازی آشنا شوند.
نماینده مردم چناران و طرقبه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آموزش و پرورش در سطوح پایین همانند ابتدایی و راهنمایی سابق (متوسطه اول و دوم) باید چهره به چهره باشد و نباید منقطع شود. متاسفانه این اتفاق افتاد و دانش آموزان در کنار اینکه نمی توانستند آموزش حضوری داشته باشند از امور پرورشی نیز محروم شدند و چون ما زیرساخت های این مسئله را نداشتیم از این مسئله آسیب دیدیم.
وی گفت: در حال حاضر باید ما در کنار آموزش حضوری آموزش مجازی را نیز داشته باشیم و این روند را ادامه دهیم که از این ظرفیتی که به وجود آمده است، استفاده کنیم.
نظر شما