قاسم احمدی لاشکی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به آسیب هایی که کرونا به حوزه آموزش و پرورش زده است و چگونگی جبران این آسیب ها گفت: کرونا بر پیکره آموزش و پرورش ما توامان آسیب های بسیاری را وارد کرده است و این آسیب ها به راحتی قابل جبران نیست. این ویروس هم در بحث آموزش و هم پرورش به ما آسیب جدی وارد کرده است که باید برای جبران آن سال های سال تلاش شود.
معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: اینکه ما امسال تاکید کردیم که از بخشی از کتاب های درسی امتحان گرفته نشود و این بخش ها حذف شود و یا بخش هایی در کنکور حذف شود، نشان دهنده آسیب جدی به بخش آموزش است؛ ضمن اینکه آموزش فضای مجازی و آموزش واقعی که حضور معلم در کلاس درس باشد، متفاوت است. نمی شود گفت این مسئله آن را جبران می کند.
وی ادامه داد: ما در حوزه آموزش آسیب جدی دیدیم که بایستی فراتر از زمان موعد سال تحصیلی آغاز شود و آموزش های ترمیمی در این رابطه در نظر گرفته شود تا بتوانیم فصولی را که بچه ها نتوانستند آموزش ببینند را آموزش دهیم.
وی همچنین با اشاره به آسیب های کرونا به بخش تربیتی و پرورشی نیز گفت: فضای مجازی در حالت عادی نیز اثرات منفی ای دارد؛ اینکه به دانش آموز بگوییم شما باید در این فضای مجازی باشید بدون اینکه به آنها سیم کارت پارک ارایه دهیم و اینترنت پاک به آنها ارایه دهیم، چالشی اساسی بود. در حال حاضر نیز باید برای جبران مسایل تربیتی و پرورشی فکری اساسی شود.
احمدی لاشکی تصریح کرد: در حال حاضر معاونت پرورشی برنامه ریزی خاصی برای جبران آسیب های اجتماعی که متوجه این بخش شده است، دارند و این برنامه ها را شروع کرده اند البته مجلس نیز در بودجه سال 1401 برای جبران آسیب های اجتماعی عددی را در نظر گرفته است که باید از این ظرفیت استفاده کنیم و برنامه ارایه دهیم تا آسیب های اجتماعی در این حوزه جبران شود.
نظر شما