به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «میثم لطیفی» امروز دوشنبه(30 خرداد) جریان سفر یک روزه خود به استان مرکزی، در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، با اشاره به اینکه ۶ هزار و ۳۰۰ عنوان خدمت از سوی دولت به مردم ارائه میشود، گفت: این مهم شامل تمامی خدمات از ثبت ازدواج تا صدور گواهی فوت است که از سوی دولت به اقشار مختلف مردم ارائه میشود.
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اداری استخدامی کشور، با تاکید بر اینکه این خدمات تا سه سال آینده از طریق مراجعه به سامانه و به صورت مکانیزه ارائه میشود، افزود: این اقدام ضمن کاهش هزینههای جاری دولت فساد اداری را نیز به حداقل ممکن می رساند.
وی همچنین به تشکیل کارگروهی تخصصی با همکاری مرکز حوزههای علمیه کشور با هدف حل مسله فرهنگ در نظام اداری کشور نیز اشاره کرد و گفت: نظام اداری کشور امسال ۱۰۰ ساله شده و در این ۱۰۰ ساله گذشته روی یک ریل حرکت کرده است و اصلاح آن یک اراده عمومی، همدلی و همراهی همه جانبه را میطلبد.
لطیفی گفت: در حال حاضر شمار کارکنان دولت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است و ۸۰ درصد بودجه کشور در جهت تامین هزینههای جاری فصل یک (حقوق و دستمزد) دستگاههای اجرایی هزینه میشود.
معاون رئیس جمهوری با اشاره به اینکه در حال حاضر با توجه به بدنه و کارکنان دولت بهرهوری نظام اداری کشور منفی یک است، ادامه داد: در مجموع حدود ۶ میلیون نفر با احتساب نیروهای مسلح، امنیتی و بازنشستگان از دولت حقوق و مزایا دریافت میکنند و ۹۵ درصد از حقوق و مزایای بازنشستگان کشوری از محل بودجه عمومی تامین می شود.
وی میانگین دریافتی کارکنان دولت در سال گذشته را ۶۷ میلیون ریال عنوان کرد و گفت: هم اکنون چهار هزار و ۷۰۰ دستگاه اجرایی در کشور فعال است که اجرای برنامههای موازی در برخی از آنها دیده میشود.
این مقام مسئول تمرکززدایی در توزیع بودجه را برنامه اولویت دار دولت سیزدهم عنوان کرد و افزود: کارگروهی موسوم به «حکمرانی محلی» با تمرکز بر خدمات و اختیارات در استان و افزایش اختیارات استان و استاندار در این نهاد راهاندازی شده است.
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اداری استخدامی کشور با بیان اینکه در حال حاضر بودجه به صورت متمرکز و دستگاهی توزیع میشود، بیان کرد: دولت و نظام اسلامی برای ارائه خدمت به مردم استان، شهرستان و بخش تلاش می کند و افزایش اختیار استاندار میتواند گامی در جهت توزیع عادلانه منابع باشد.
نظر شما