به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، غلامعلی کرمینیاز سرپرست معاونت آموزش ابتدایی استان کردستان ظهر پنج شنبه 26 خرداد ماه در نشست هماندیشی راهبران آموزشی و تربیتی و شهرستانها مناطق تابعه که به منظور تبیین و تشریح برنامههای دوره ابتدایی و تبادل نظر و تجارب جهت دستیابی به اهداف مورد نظر در سند تحول بنیادین و برنامههای معاونت آموزش ابتدایی در سال تحصیلی جدید در سالن اجتماعات اداره کل برگزار شد، تشکیل کلاسهای چند پایه در مناطق روستایی برای تحقق عدالت آموزشی را ضروری دانست و اظهار کرد: احیای پست راهبران آموزشی از بهترین و موثرترین اقدامات حوزه آموزش ابتدایی در راستای بهبود مدیریت و ارتقای سطح کیفیت آموزشی و پرورشی بود.
وی به اهداف تشکیل راهبران آموزشی در مناطق روستایی نیز اشاره کرد و ارتقای کیفی امور آموزشی و پرورشی در روستاها، ارتقای مهارت حرفهای معلمان آموزش ابتدایی، جلوگیری از اُفت تحصیلی دانشآموزان روستایی و کاهش شکاف آموزشی دانشآموزان روستایی نسبت به سایر مناطق را از مهمترین این اهداف برشمرد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان از راهبران آموزشی و پرورشی به عنوان بازوان توانمند تحول در آموزش و کیفیت بخشی به برنامه های آموزشی و پرورشی نام برد و گفت: راهبران آموزشی باید از علم و تخصص برخوردار بوده و دارای مهارتهای فنی، علمی و روابط انسانی مطلوب باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود برنامه محوری را از مهمترین اولویتهای حوزه معاونت ابتدای ذکر و خاطر نشان کرد: در روند برنامهریزی، اصل کنترل و پایش میتواند رکن اصلی تحقق فعالیتها باشد که راهبران آموزشی و تربیتی در تحقق این امر میتوانند کمک شایانی نمایند.
کرمینیاز در ادامه با اشاره به برنامههای اولویتدار معاونت، بر کیفیت بخشی به آموزش و ارتقای یادگیری و تربیت تمام ساحتی تاکید و افزود: برنامه انسداد مبادی بیسوادی به منظور جذب کودکان بازمانده از تحصیل و دانشآموزان تارک تحصیل از دیگر برنامههای این معاونت است.
کرمی نیاز یکی دیگر از شاخصهای عملکردی را پوشش تحصیلی نوآموزان دوره پیش دبستان دانست و افزود: استفاده از ظرفیت مدارس روستایی و شناسایی دانش آموزان و نوآموزان در قالب طرحهای مختلف دوره پیش دبستان و همچنین نوآموزان بازمانده از دوره یک ساله میتواند کمک شایانی به رشد و توسعه این دوره نماید.
معاون آموزش ابتدایی استان کردستان با اشاره به اجرای طرح تثبیت و جبران، بر توجه جدی به دانشآموزان پایه اول و دوم ابتدایی تاکید کرد و اظهار داشت: نگران آموزش این دانشآموزان هستیم چرا که پایه سواد این دانشآموزان اگر ضعیف باشد قطعاً در آینده تحصیلی آنها تأثیر گذار خواهد بود.
معاون آموزش ابتدایی استان در ادامه با اشاره به تشکیل کارگروههای سه گانه نظارت، رصد و پایش تحصیلی دانشآموزان و توانمندسازی نیروی انسانی که با حضور نماینده راهبران و کارشناسان ادارهکل تشکیل شده است؛ خاطر نشان کرد: بهرهگیری از خرد جمعی و مشارکت عمومی میتواند زمینه اجرای بهینه برنامهها را فراهم نماید.
در ادامه روسای ادارت دوره اول و دوم ابتدایی و تکنولوژی آموزشی هریک به تشریح برنامهها و طرحهای در حال اجرا در دوره ابتدایی پرداختند.
نظر شما