به گزارش خبرگزاری شبستان، مراسم انعقاد تفاهم نامه در خصوص احیای ۱۰۰۰ واحد صنعتی راکد و نیمه فعال ما بین بسیج سازندگی و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم صبح امروز برگزار شد. سردار زهرایی در خصوص طرح جامع محرومیت زدایی مردم پایه و ایجاد زنجیره ارزش در اقتصاد مقاومتی با همکاری دولت سیزدهم، گفت: سازمان بسیج سازندگی به عنوان تشکیلات انقلاب اسلامی بعنوان تسهیل گر نه تصدی گر در خدمت مردم و محرومین است و نیز با کمک حلقه های میانی از جمله گروه های جهادی، بسیجیان بعنوان مثال در کلینیک های تخصصی بین مردم ایفای نقش می کند.
وی افزود: طرح جامع محرومیت زدایی مردم پایه در اجرای کار این سازمان قرار دارد.
دکتر زهرایی تصریح کرد: مردم پایه کردن فعالیت های دولتی در زمینه محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی با شبکه ای از ۱۶۰ هزار رده های پایگاه مقاومت بسیج، گروه های جهادی، صندوق های قرض الحسنه و همه تشکل های مردمی که به بسیج وصل هستند، در حال انجام است و نمونه ای از فعالیت این رده ها وجود هزار واحد صنعتی در سطح خرد و کلان می باشد.
سردار زهرایی عنوان کرد: تسهیل گری و مانع زدایی در تشکیلات سازمان موجود است و به خصوص آنجایی که با تسهیل گری و با همراه دولت انجام می شود، یک امید آفرینی در سایر مردم ایجاد می گردد تا این امید به چرخه تولید و اشتغال منجر گردد؛ به خصوص در زنجیره ارزش دراقتصاد مقاومتی بین کارگاه های خرد و خانگی این امید باعث رونق می شود.
مخبر در مراسم انعقاد تفاهم نامه احیای 1000 واحد اقتصادی راکد و نیمه فعال احیا شده با اشاره به اینکه در کشورهای پیشرفته ۸۰ درصد سرمایه گذاری ها و برنامه ریزی ها بر روی مشاغل خانگی و خرد و کوچک انجام می شود، افزود: احیا و بازگرداندن 1000 طرح راکد و نیمه فعال به چرخه اقتصادی کشور با سرمایه گذاری چند هزار میلیارد تومانی و اشتغال زایی بیش از ۸ هزار نفری انجام می گیرد و اگر به دنبال احیای این واحدها بجز از مسیر طرح نهضت احیای واحدهای اقتصادی در دولت سیزدهم بودیم حداقل سه سال زمان نیاز بود تا همین واحدها به چرخه اقتصادی کشور بازگردند.
معاون اول رییس جمهور در خصوص احیای واحد های صنعتی از تمامی نهادهای انقلابی و غیردولتی همانند سازمان بسیج مستضعفین، سازمان بسیج سازندگی، بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خواست تا با کمک به دولت در نهضت احیای واحدهای اقتصادی، از اولویت های اصلی فعالیت های خود استفاده کنند تا در مراحل بعدی این نهضت، واحدهای بیشتری را به چرخه اقتصادی کشور برگردانند.
مخبر در بخش دیگری از سخنان خود، اشتغال زایی را یکی از اولویت های اصلی دولت و همچنین از وعده های مهم رئیس جمهور و توقعات مردم از دولت برشمرد و گفت: دولت به دنبال ایجاد سالانه یک میلیون شغل در کشور است تا حرکتی در جهت احیای واحدهای راکد و نیمه راکد صنعتی ایجاد کند و با کمک مردم برای رسیدن به این هدف گام بلندی بردارد.
نظر شما