به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، حبیب الله کارگر، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان یزد در جمع روسای مراکز آموزش فنی و حرفه ای، آموزش های مهارتی و فنی و حرفه ای را راهکاری برای ایجاد اشتغال پایدار و استفاده از نیروی کار متخصص و کار آفرین عنوان کرد.
وی افزود: آموزش های مهارت و فناوری به عنوان یکی از ارکان اصلی توانمند سازی سرمایه های انسانی، امکان ثروت آفرینی و قابلیت دسترسی همگانی را در خصوص تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآفرین، متناسب با استعداد های افراد و نیاز بازار کار همراه با استفاده بهینه از ظرفیت بخش های مختلف بومی اعم از دولتی و غیر دولتی فراهم می آورد.
وی ادامه داد: با همین رویکرد و در راستای ابلاغ سیاست های اشتغال از سوی مقام معظم رهبری و نیز تصویب آیین نامه نظام آموزش مهارت و فناوری، سند راهبردی مهارت و فناوری با بهره مندی از نظرات کارشناسان و خبرگان حوزه آموزش های مهارتی تدوین و منتشر شد.
کارگر در این نشست به هشت راهبرد سند راهبردی مهارت و فناوری شامل حضور موثر در عرصه های بین المللی، طراحی و استقرار نظام جامع مهارت و فناوری، توسعه و ارتقای آموزش های مهارتی، تحقق عدالت اجتماعی، توسعه مشارکت ذینفعان، استاندارد سازی، اصلاح و بهبود روش ها و فرآیندها، جذب مربیان توانمند، ارتقا و توانمندسازی منابع انسانی و ارتقای بهره وری منابع مالی اشاره کرد.
وی با اشاره به اهمیت سند راهبردی مهارت و فناوری، خاطر نشان کرد: این سند با اهداف بهبود اثربخشی و کارایی آموزش های مهارتی، فراهم آوردن بسترهای سیاستگذاری و مدیریت یکپارچه آموزش های فنی و حرفه ای، استفاده بهینه از ظرفیت های ملی و منطقه ای، آینده پژوهی با توجه به تغییرات مستمر فناوری ها برای شناسایی تأثیر آن در ایجاد یا حذف فرصت های شغلی تدوین شده است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بر ارائه آموزش های مهارتی برای کارآموزان بر اساس نیاز بازار کار شهرستان تفت و آموزش بر اساس طرح استاد شاگردی با توجه به تأثیر آن در ایجاد روحیه کار در جوانان تأکید کرد.
پایان پیام/
نظر شما