عدم اختصاص تسهیلات فرزندآوری به برخی شهرستان های خراسان جنوبی

طالبی گفت:تسهیلات رشد جمعیت و فرزندآوری به تعدادی از شهرستانهای استان تعلق نمی گیرد مثلاًدر زیرکوه به دلیل عدم وجود بیمارستان، مادران جهت وضع حمل به بیمارستان های قاین یابیرجند مراجعه می کنندواین موضوع، باعث کاهش و افزایش نرخ جمعیت دو شهرستان می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، «محمدرضا طالبی» امروز (۱۱ خرداد) در جلسه کارگروه تخصصی برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی خانواده و جمعیت استان اظهار کرد: موضوع جمعیت از سالیان گذشته بارها مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) قرار داشته و معظم له سال 92 در این خصوص فرموده اند؛ یکی از خطراتی که انسان وقتی درست به آن فکر می کند تن آدم می لرزد، مسئله جمعیت است، مسئله جمعیت را جدی بگیرید زیرا جمعیت جوان کشور در حال کاهش است، لذا به جایی خواهیم رسید که قابل علاج نخواهد بود.

 

به گفته معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی؛ موضوع کاهش جمعیت در حوزه های زیادی به ویژه در ارکان قدرت نیز تأثیرگذار است.

 

وی با تأکید بر اینکه امنیت از ارکان قدرت است، تصریح کرد: وقتی جامعه پیر باشد، امنیت ما نیز تهدید می شود. 

 

وی متذکر شد: موضوع جمعیت بر اقتصاد جامعه نیز تأثیرگذار است و چنانچه با این روند کشور به سوی سالمندی پیش برود در سال های آتی نیروی کار جوان خود را باید از خارج کشور تأمین نماییم و همه کارخانجات و زیر ساخت هایی که با اعتبارات سنگین احداث شده معطل نیروی جوان کاری خواهد ماند.

 

طالبی اظهار داشت: بعد از موضوعات اعتقادی و فرهنگی، باید بر روی رشد جمعیت متمرکز شویم زیرا به هر میزان که در حوزه اقتصاد، امنیت، دفاعی، سلامت و... کار کنیم درصورت فقدان نیروی جوان برایمان کارایی نخواهد داشت. 

 

وی تأکید کرد: یکی از عرصه های مؤثر بر نشاط جامعه، حوزه های ورزشی است که تحت الشعاع پیر شدن جمعیت قرار می گیرد.

 

به گفته وی؛ قانون حمایت از خانواده و جوانی که آبان ماه سال گذشته ابلاغ شده، قانون خوبی است اما ایراداتی نیز دارد که بایستی اصلاحیه ها و تبصره هایی بر آن اضافه شود لذا لازم است دفتر امور بانوان و خانواده استانداری با مطالعه دقیق این قانون مشکلات آن را احصاء نماید تا از طریق نمایندگان مجلس شورای اسلامی و وزارت کشور و.... جهت رفع و رجوع پیگیری شود. 

 

به گفته وی؛ این قانون باید بر اساس فرهنگ و جغرافیای مناطق تعریف شود.

 

معاون استاندار خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت دانشگاه ها و حوزه های علمیه و از طریق طرح های پژوهشی در این راستا بهره ببریم. 

 

طالبی تأکید کرد: در برخی از شهرستان های کم برخوردار موضوع جمعیت را به کمبود امکانات پزشکی مرتبط می دانند و برخی نیز مسائل معیشتی، مسکن و موضوعات اقتصادی را در آن دخیل می دانند.

 

وی تصریح کرد: تسهیلات رشد جمعیت و فرزند آوری به تعدادی از شهرستان های استان تعلق نمی گیرد مثلاً در زیرکوه به دلیل عدم وجود بیمارستان، مادران جهت وضع حمل به بیمارستان های قاینات یا بیرجند مراجعه می نمایند و با توجه به صدور شناسنامه در این شهرستان ها، نرخ فرزند آوری زیرکوه پایین و قاینات بالا می رود لذا تسهیلات به هیچ کدام از این دو شهرستان تعلق نمی گیرد.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 1181446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha