خبرگزاری شبستان،گروه قرآن و معارف، نشست هماندیشی دستگاهها و نهادهای برگزارکننده مسابقات قرآن کریم امروز (یکشنبه) در ساختمان شهید سلیمانی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد.
حمید مجیدیمهر رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و دبیر ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور در این نشست اظهار کرد: ما در حال یک دوره گذار در مجموعه ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور هستیم و تا یک ماه آینده ترکیب ستاد تغییر خواهد کرد و قطعا باید این ترکیب تاثیرگذار باشد؛ در این مسیر از شما عزیزان نظر میگیریم که چه کسانی میتوانند در کمیتههای مختلف ستاد بهخوبی ایفای نقش کنند.
وی با اشاره به اینکه طرحی تحت عنوان سنجش و ارزیابی داوران مسابقات قرآن کریم سالها بر زمین مانده بود که در مجموعه اوقاف در دوران استاد قرهشیخلو شروع شد، تصریح کرد: دوره دوم طرح سنجش و ارزیابی داوران هم همین اواخر به پایان رسید و برگزیدگان این دوره روز چهارشنبه طی مراسمی مرامنامه و منشور اخلاقی به اصول داوری را امضا میکنند.
دبیر ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور بر لزوم توجه به عدالتمحوری در فرآیند داوری مسابقات قرآن تاکید کرد و افزود: مقدمات برگزاری دوره سوم طرح سنجش و ارزیابی داوران مسابقات قرآن کریم فراهم شده و بهزودی برگزار خواهد شد؛ ما قبل از برگزاری دوره سوم یک دوره ویژه فعالان قرآنی مستعد دستگاههای مختلف را خواهیم داشت و تمام زیرساختها برای این کار توسط ستاد آماده شده است.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: از مسئولین محترم خواهش میکنم تا مستعدین قرآنی دستگاههای خود را شناسایی و به ما معرفی کنند تا براساس آن آموزش یا ارتقاء یابند.
مجیدیمهر با اشاره به پذیرفته شدن 160 نفر در دوره دوم طرح سنجش و ارزیابی داوران مسابقات قرآن کریم، یادآور شد: ما در حوزه ملی مشکل نداریم اما در استانی مشکل داریم؛ در برگزاری دوره سوم طرح سنجش و ارزیابی داوران مسابقات قرآن کریم بهصورت هدفمند بهسمت استانها میرویم.
وی با بیان اینکه ما باید بهسمت استاندارسازی مسابقات قرآن کریم پیش برویم، افزود: این خواسته چندین ساله شما از مجموعه ستاد است؛ کار مطالعاتی بسته مربوط به استانداردسازی در حوزه اجرایی مسابقات را دنبال خواهیم کرد تا در اختیار شما عزیزان قرار گیرد.
دبیر ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور تاکید کرد: متاسفانه برخی نهادها و دستگاههای برگزارکننده مسابقات قرآن کریم هنوز تعریف دقیقی از برگزاری مسابقات ندارند؛ شرکتکنندگان نیز در برخی مسابقات سردرگم هستند؛ اگر بسته استاندارسازی داشته باشیم شرکتکننده زمانیکه به مسابقات میآید احساس میکند مهمترین و زیباترین رویداد آن دستگاه، مسابقات قرآنی آن دستگاه است.
مجیدیمهر ادامه داد: مجموعه اوقاف و ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور این آمادگی را دارند و خود را موظف میدانند که عوامل اصلی فنی را برای برگزاری مسابقات قرآن به دستگاههای مختلف اعزام کنند.
وی با بیان اینکه در سالهای گذشته نفرات برتر برخی رشتهها در مسابقات نهادها و دستگاههای مختلف میتوانستند مستقیما وارد مسابقات کشوری شوند، تصریح کرد: اگر استاندارسازی شود و همچنین فرآیند نظارت به خوبی انجام گیرد امکان پذیر است که نفر اول مسابقات یک دستگاهی بهصورت مستقیم وارد مسابقات کشوری شود.
دبیر ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور با اشاره به ارسال گزارش خوداظهاری مسابقات قرآن توسط نهادها و دستگاههای مختلف، افزود: خودتان در ارسال گزارش به ستاد اقدام کنید؛ شاید کاری که شما در آن مسابقات کردهاید میتواند در مسابقات جمهوری اسلامی ایران تاثیرگذار باشد.
مجیدیمهر از معرفی نهادها و دستگاههای برتر در زمینه برگزاری مسابقات قرآن خبر داد و گفت: ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم در مجموعه سازمان اوقاف مستقر است، بنابراین بخشی برای حفظ در بودجه سازمان اوقاف در نظر گرفته شده است؛ در تلاش هستیم ردیف بودجه مستقلی را برای ستاد حفظ ایجاد کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: صفر تا صد فرآیند برگزاری مسابقات قرآن در قالب کنترل پروژه در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
نظر شما