تشکیل گروه های تذکر لسانی در مساجد ضروری است

مسئول هیئات و مساجد ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر برلزوم تشکیل گروه های تذکر لسانی در مساجد به منظور احیای این فریضه تاکید کرد و گفت: ائمه جماعات باید معارف دینی را به شکل کاربردی تبیین کنند.

علیرضا شیروانی، مسئول هیئات و مساجد ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر پیرامون کارکرد سیاسی و دینی مساجد پیش از پیروزی انقلاب به خبرنگار شبستان گفت: مساجد پیش از انقلاب، کانون اساسی اکثر تجمعات و تصمیم‌گیری‌های مردمی به شمار می‌رفت، به گونه ای که در این مکان مشکلات مردم رفع می شد و همین مسائل زمینه ایجاد جرقه‌ های پیروزی انقلاب را فراهم کرد.

وی با اشاره به اینکه مسجد کانون و پایگاه تمام اقشار جامعه اسلامی است، افزود: پس از انقلاب اسلامی مساجد نقش قابل توجهی را در همه مقاطع ایفا کرد و در واقع پل ارتباطی میان مردم و رزمندگان جبهه ها بود.

شیروانی نقش مساجد را در افزایش بصیرت و دشمن‌شناسی از آموزش و پرورش نیز تأثیرگذارتر دانست و ادامه داد: مساجد فراتر از آموزش و پرورش و برای همه مقاطع سنی و اقشار جامعه باید برنامه‌ریزی داشته باشد و با بهره مندی از روحانیت راه و روش درست را به نوجوانان و جوانان نشان و بزرگسالان را در مسیر صلاح قرار دهد.

مسئول هیئات و مساجد ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر نقش روحانیون را در سوق جوانان به سمت معارف الهی با پیروی از فرایض دینی موثر خواند و اذعان کرد: ائمه جماعات و روحانیون با ارتقای سطح آگاهی‌ها و معارف خود می‌توانند مباحث دینی را به شیوه کاربردی به جوانان آموزش داد.

شیروانی با اشاره به اینکه ائمه جماعات می‌توانند با تشکیل گروه‌های تذکر لسانی و فعال کردن این شورا می‌توانند این فریضه واجب دینی را جدی تر برای مردم تبیین و آنها را با این فریضه آشنا کنند، ادامه داد: مردم اگر با این فریضه دینی آشنا شوند از هجمه ها و آسیب های دشمن در امان می مانند. 

پایان پیام/
 

کد خبر 11785

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha