آیت الله سید جمال الدین دین پرور، مسئول بنیاد تخصصی نهج البلاغه در رابطه با عید نوروز و پیوند آن با مساله مهدویت و حضرت ولیعصر (عج) به خبرنگار شبستان گفت: عید نوروز که در فصل رویش گیاهان و تجدید حیات در عالم طبیعت و از سویی در جامعه ایرانی همراه با نوعی تحول از نظر پاکی و نظافت و دید و بازدید است پیامهایی را برای ما دارد. از جمله این که انسان می بایست همواره در فضایی از تجدید و نو شدن قرار بگیرد و در این فضای جدید، علاوه بر نو کردن رفتارها، باید به نوپردازی حقیقی در جامعه که عبارت است از گسترش عدالت، پاکی و طهارت در جامعه و روح انسان بیندیشد.
وی با اشاره به اهمیت تلاش در جهت نوآوری و تحول روحی تصریح کرد: هر فردی باید بیش از هر چیز تلاش کند تا این تحول را در روح و جان خود ایجاد کرده و برای تحول در سطح جامعه نیز زمینه سازی کند.
این پژوهشگر خاطرنشان کرد: ایجاد تحول و تجدید حیات در سطح جامعه روال خاصی دارد که می بایست در یک سطح عالی شخصیتی در پیشاپیش این نهضت نوآوری قرار بگیرد که این شخصیت عالی، حجت خدا و امام معصوم است. حجت الهی با برنامه ریزی و هدایت و اشراف بر جامعه، روح و عقل انسانها را تجدید حیات کرده و با این حرکت، جامعه را به ایده آل خود که عدالت اجتماعی و جهانی است می رساند و در این تجدید حیات همه ملتها و همه مردم می توانند زندگی جدیدی را آغاز کنند.
آیت الله دین پرور در تبیین وظایف هر فرد منتظر در سال نو گفت: سعی کنیم در سال نو با پاکسازی و نوسازی اندیشه و تفکر خود در راستای نزدیک تر شدن به منجی بشریت و عدالت جهانی تغییر محسوسی را ایجاد کنیم به عبارت دیگر تمام توان خود را بکار ببندیم تا در رفت و آمدها و ارتباطاتمان با افراد، مقید به اجرای عدالت بوده و حقوق مردم را رعایت کنیم.
وی تصریح کرد: هر یک از ما می بایست تلاش کند تا همانگونه که در زندگی خود به دنبال بهتر، خوب تر و جدیدتر بودن است، نسبت به دیگران نیز این احساس و این ایثار را داشته باشد تا جامعه بتواند هماهنگ با هم، به آن عدل جهانی نزدیک شود.
آیت الله دین پرور با تاکید بر تاثیر معنویت و ارتباط با خدا در زندگی انسان یادآور شد: این که انسان بتواند سال نو را در فضایی معنوی و نورانی آغاز کند بسیار مهم و حائز اهمیت است چرا که اگر انسان در آغاز سال به حقیقت انسان و جهان و قرب به خدا توجه داشته باشد هر دعا و خواسته ای که داشته باشد مبارک است.
پایان پیام/
نظر شما