حوزه علمیه باید بیش از این مبلغ پرور باشد

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، گفت: حوزه علمیه ما آنگونه که باید، مبلغ پرور نیست، بسیاری از منبرها و سخنرانی ها غنی به قرآن و حدیث نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین احمد زادهوش، معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، امروز (23اسفند) در همایش علمی کاربردی تبلیغ بشیران جوان که در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، گفت: غیر از صدها نفری که از حوزه علمیه قم در ایام نوروز عازم تبلیغ بشیران جوان می شوند از شهرهای دیگر نیز برای تبلیغ عزیمت می کنند.


وی با بیان اینکه خمیرمایه اصلی و سرمایه و پشتوانه اصلی ما در تبلیغ قرآن و حدیث است، خاطرنشان کرد: اگر دست ما از این دو ثقل به جا مانده از نبی اکرم(ص) و گوهرهای گرانبهای ارزشمند بی بدیل کار ما پیش می رود.


حجت الاسلام والمسلمین زادهوش، با اشاره به اینکه شیوه و روش های تبلیغی مهم است، ادامه داد: تاکنون 26 دوره تربیت مربی کودک و نوجوان در طول 30 سال گذشته تشکیل شده است.


معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، تاکید کرد: دست مبلغ باید از متون و کلمات آسمانی و علوم حقیقی پر باشد، طلبه ای که قرآن و حدیث نداند نمی تواند تاثیرگذار باشد.


وی ادامه داد: حوزه علمیه ما مبلغ پرور نیست، بسیاری از منبرها و سخنرانی ها، غنی به قرآن و حدیث نیست، شعر گفتن و با الفاظ بازی کردن و استفاده از شیوه های جذاب مهم است، اما استفاده از قرآن و حدیث اهمیت دارد.


حجت الاسلام والمسلمین زادهوش، با تاکید بر ضرورت انس مبلغان با قرآن گفت: لازم نیست همه قرآن را حفظ باشند اما باید با قرآن انس گرفت.


پایان پیام/

کد خبر 117257

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha