فعالیت هزار و ۷۴۳ گروه جهادی در سیستان و بلوچستان

معاون هماهنگ کننده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: هزار و ۷۴۳ گروه جهادی در اطلس جهادی استان ثبت شده اند که از این گروه ها ۱۳۵ گروه ویژه، ۴۱۰ گروه فعال و هزار و ۷۹۸ گروه عادی هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، «عوضعلی فقیری» در  نشست خبری با اصحاب رسانه پیرامون سالروز تاسیس سازمان بسیج سازندگی بیان داشت:  سند اجرایی 10 ساله  بسیج به عنوان دستورالعمل اجرایی گام دوم انقلاب اسلامی به تصویب مقام معظم رهبری رسیده و از طریق ستاد کل نیروهای مسلح به فرمانده کل سپاه و از فرمانده کل سپاه به سازمان های بسیج  استانها ابلاغ  شده است.

 

معاون هماهنگ کننده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان یادآور شد: یکی از مهمترین راهبردهای سند اجرایی 10 ساله بسیج، بحث محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال است که توسط بسیج باید انجام شود.

 

فقیری گفت: سازمان بسیج سازندگی ردیف بودجه دارد و برای رفع محرومیت برنامه داشته باشد هیچ رده ای از سپاه نمی تواند ردیف اعتباری بگیرد به جز سازمان بسیج سازندگی؛  رسالت سازمان بسیج سازندگی هم افزایی  و همکاری و کمک به دولت در جهت محرومیت زدایی و اشتغال زایی است.

 

وی با بیان اینکه گروه های جهادی را بسیج سازندگی در اختیار دارد، افزود:   گروه های جهادی که توسط خود مردم تشکیل، سازماندهی، آموزش و ثبت سامانه اطلس گروه های جهادی می شوند.

 

معاون هماهنگ کننده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: گروه های جهادی در  تمامی عرصه ها که برای آنها پیش بینی شده برنامه دارند و این گروه ها از اقشار مختلف مردم تشکیل شده اند.

 

فقیری تصریح کرد: حضرت آقا دو ویژگی را برای گروه های جهادی بر می شمارند اولا کار آنها با تلاش مستمر باشد و دوما در برابر دشمن باشد.

 

وی افزود: مقام معظم رهبری می فرمایند که گروههای جهادی آن نیست  که در خانه بماند و کارش را انجام دهند بلکه باید در صحنه و میدان  باشد.

 

معاون هماهنگ کننده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه هزار و 743 گروه جهادی در اطلس جهادی استان ثبت شده اند که از این گروه ها 135 گروه ویژه، 410 گروه فعال، هزار و 798 گروه عادی هستند، ادامه داد: هزار و 323 گروه برادر و 411 گروه خواهر هستند از نظر تعداد نفرات 13 هزار برادر و 4 هزار خواهر  که در سطح استان فعالیت دارند.

 

فقیری با اشاره به اینکه گروه های جهادی به عرصه های تخصصی تقسیم می شوند، گفت:40 گروه در عرصه تخصصی فرهنگی، بیش از 100 گروه در عرصه تخصصی عمران، بیش از 80 گروه  در عرصه تخصصی بهداشت و درمان، 120 گروه در عرصه اقتصاد مقاومتی، هزار و 312 گروه در  عرصه محرومیت زدایی و خدمات عمومی و 90 گروه در عرصه تخصصی آموزش فعالیت دارند.

 

وی به پهنه بندی گروه های جهادی در استان برای سهولت در کارها اشاره کرد و افزود: پهنه زاهدان شامل سراوان، مهرستان،  سوران، میرجاوه و پهنه ایرانشهر شامل دلگان، فنوج، سرباز  و بزمان و پهنه چابهار شامل  قصرقند، نیکشهر، کنارک و زرآباد است.     

کد خبر 1172524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha