انقلاب اسلامی منهای مسجد تفسیر نمی شود

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، در مراسم گرامیداشت 18 اسفند در کرمانشاه، گفت: انقلاب اسلامی ایران منهای مسجد قابل تفسیر و تبیین نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حجت الاسلام حمید رضا ارباب سلیمانی، مشاور وزیر و دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، امروز(17 اسفند) در جمع فعالان فرهنگی کانون های مساجد استان کرمانشاه در تالار انتظار، گفت: توفیق خدمتگزاری به ساحت مسجد و خانه خدا توفیق کمی نیست که همگان از این سعادت برخوردار نمی شوند.

 

وی با اشاره به جایگاه مساجد در طول تاریخ، اظهار داشت: جایگاه مسجد، جایگاهی است که از ابتدای هدایت و نجات مطرح بوده و در طول تاریخ انبیاء همواره به آن توجه ویژه ای داشته اند.

 

 وی با اشاره به تخریب مسجد غدیر در عربستان، اظهار داشت: این اقدام اسفناک در صد سال پیش برای این صورت گرفت که خاطره غدیر از لحاظ مکانی برای همیشه به فراموشی سپرده شود.

 

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، در ادامه به دیدگاه عمیق اهل بیت عصمت و طهارت(ع) به مساجد اشاره کرد و گفت: مسجد مکانی است که اولیاء همواره دغدغه آن را داشته اند و آغاز حرکت جهانی حضرت ولی عصر(عج) نیز از مسجد خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه مسجد از جمیع جهات برای مسلمانان استراتژیک و مهم است، بیان کرد: آغاز حرکت امام خمینی(ره) و اعلام پیام های ایشان از مسجد بود چنانچه ایشان می فرمایند مسجد سنگر است.

 

این مقام مسئول، در ادامه تصریح کرد: اگربه بررسی و واکاوی انقلاب اسلامی بپردازیم، خواهیم دید که انقلاب ایران منهای مسجد قابل تفسیر و تبیین نیست همانطور که در صدر اسلام نیز چنین بود.

 

حجت الاسلام سلیمانی، به نقش مساجد در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: شکل گیری و سازمان دهی نیروها و همچنین اعزام به جبهه ها نیز در مساجد انجام می شد.

 

وی در ادامه تصریح کرد: اگر به دنبال هویت اسلامی هستید این مهم تنها از رهگذر توجه به مساجد میسر می شود.

 

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، شکل گیری موج بیداری اسلامی را نیز نشات گرفته از مساجد دانست و گفت: اساساً جنگ ما با اسرائیل بر سر مسجد است چنانچه در جنگ 33 روزه لبنان و غزه مساجد تنها مکان هایی بودند که از تخریب در امان نماندند.

 

وی تاکید کرد: دشمن قابلیت ها و ظرفیت های مساجد را شناخته است و با ما بر سر همین مسئله سر جنگ دارند.

 

این مقام مسئول، خواستار اهتمام ویژه شیعه و سنی به جایگاه مساجد شد و اظهار داشت: مساجد ما باید به جایگاهی برسند که قادر باشند کارکردهای مختلف علمی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و نظامی را به نمایش بگذارند.

 

حجت الاسلام سلیمانی با اشاره به چگونگی شکل گیری کانون های مساجد، مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری را از مهم ترین اهداف تشکیل این ستاد برشمرد.

 

وی بیان کرد: راه اندازی کانون ها در ابتدای مسیر به سادگی میسر نبود تا این مراکز به مرور زمان به پاتوق فرهنگی برای جوانان و نوجوانان ایرانی مبدل شد که به لطف خدا این مهم محقق شده است.

 

مشاور وزیر فرهنگ، با اشاره به فعالیت 13 هزار کانون فرهنگی و هنری در سراسر کشور، اظهار داشت: بالغ بر 2میلیون جوان و نوجوان از طریق این کانون ها به مساجد متصل شده اند.

 

وی به تحلیل های دشمنان در خصوص روحانیت، بسیج و کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان 3 مشکل اساسی در تحقق اهداف بلند مدتشان بر علیه ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: رسانه های غربی از کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان مزاحمی برای برنامه های خود و دولت های استکباریشان یاد می کنند.

 

حجت الاسلام سلیمانی، در ادامه به ظرفیت های بالقوه کانون های مساجد اشاره کرد و گفت: در سطح کشور ظرفیت و پتانسیل قابل قبولی وجود دارد که برون سپاری وظایف وزارت ارشاد را به کانون ها سپردیم.

 

وی از فعالیت 615 کانون تخصصی در 24 رشته در مساجد کشور خبر داد و گفت: کانون مهدویت استان کرمانشاه یکی از کانون های تخصصی است که در سطح کشور خوش درخشیده است.

 

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، اظهار داشت: 10 هزار کتابخانه باز و مخزن دار در مساجد کشور مشغول به فعالیت هستند که بالغ بر400 میلیارد تومان کتب کمک درسی و دینی به این مراکز اهداء شده است.

 

وی به برنامه پنجم توسعه مبنی بر لزوم دارا شدن یک چهارم از مساجد کشور از کانون های فرهنگی هنری، اظهار داشت: برخی از استان ها همانند استان کرمانشاه نه تنها به این حداقل رسیدند بلکه در حال عبور از آن هستند که امیدواریم استان کرمانشاه با ظرفیت های قابل توجه خود در این زمینه رکورد دار شود.

 

حجت الاسلام سلیمانی،در ادامه ابراز امیدواری کرد: استان کرمانشاه در بحث مقابله با جنگ نرم نیز بتواند مانند سایر برنامه ها رونق بیشتری در کانون های مساجد با محوریت این معقوله ایجاد کرده و در صدر استان های کشور قرار گیرد.

 

وی 18 اسفند را از ایام الله برشمرد و گفت: به واسطه شکل گیری کانون های فرهنگی هنری مساجد زلف هزاران جوان به مسجد گره خورده که همین جوانان در آینده سنگرهای فرهنگی کشور را به دست خواهند گرفت.

 

این مقام مسئول با تأکید برمعرفی چهره های شاخص فرهنگی، علمی و هنری کانون های مساجد استان کرمانشاه ، تصریح کرد: در نظام اسلامی باید کسانی تکیه بر مسئولیت ها بزنند که تفکر مسجدی، دینی و قرآنی داشته باشند که در این صورت از آسیب ها مصون خواهیم ماند.

 

وی با قدردانی از همکاران دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه و خبرگزاری شبستان، اعلام کرد: در سال 91 شاهد برگزاری نمایشگاه دستاوردهای کانون های مساجد هستیم و همچنین توجه ویژه به حفظ قرآن کریم در این مراکز خواهیم داشت.

 

حجت الاسلام سلیمانی، در پایان با ابراز خرسندی از روند بسیار خوب اجرای طرح چهره به چهره در استان کرمانشاه، اظهار داشت: تشکیل هسته های تبلیغی چهره به چهره و توسعه این برنامه رخداد بسیار خوبی است که در استان کرمانشاه شکل گرفت.

 

گفتنی است، در این مراسم از 161 فعال فرهنگی شامل مسئولان کانون، ائمه جمعه و جماعات، رابطان فرهنگی، کتابداران، خادمان مساجد، مدیران مسجد محور و مسئولان ادارات ارشاد، برگزیدگان جشنواره های کانون های مساجد و خبرنگاران برتر تجلیل شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 115672

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha