بهگزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، یعقوب گویلیان در مراسم اختتامیه دومین همایش بینالمللی گردشگری و توسعه که در محل تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان با وجود جاذبههای طبیعی و تاریخی فراوان، نقش بهسزایی در اجرای طرحهای توسعهای در حوزههای مختلف دارد که نمایان شدن آن بهصورت فراگیر و تبدیل به اشتغال، نیازمند حمایت و برنامهریزی صحیح است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، افزود: اکنون زمان آن فرا رسیده است تا با نگاهی تازهتر به گردشگری با ارائه خلاقیت و ایدههای نو از جانب دانشگاهیان و صاحبنظران، زمینه برای ایفای نقش گسترده بهمنظور رشد و توسعه در این حوزه فراهم شود.
وی عنوان کرد: همه شهرها و روستاهای کردستان دارای جاذبههای طبیعی منحصربفردی برای جذب گردشگر و بهتبع آن تولید درآمد هستند.
گویلیان با تأکید بر ضرورت حفظ اصالت فرهنگی و هویتی شهرها و روستاهای کردستان در عین توسعه گردشگری، گفت: برنامهریزی اصولی برای معرفی شهرها و روستاهای دارای جاذبههای گردشگری استان در قالب همکاری و همافزایی مابین سازمانهای دولتی، بخش خصوصی، شهرداریها و دهیاریها و ... امکانپذیر خواهد بود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، اظهار داشت: انتظار داریم صاحبان ایدههای خلاقانه بهطور جدیتر به حوزه گردشگری شهری و روستایی ورود پیدا کرده و با این ادارهکل همکاری نمایند.
وی یادآور شد: تلاش میکنیم تا ظرفیتهای گردشگری خلاق با توسعه نوآوریهای جدید و فراگیر به جایگاه ارزش آفرین خود برسد.
گویلیان بیان کرد: با پیشرفتهای انجام شده طی سالهای اخیر با استفاده از روشهای نوین ارتباطی و اطلاعرسانی و فضای مجازی میتوان جاذبههای گردشگری استان را به اشکال گوناگون به داخل و خارج از کشور معرفی کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، گفت: این ادارهکل آماده همکاری با نهادهای دولتی و خصوصی است تا بتوان با رویکردی تعاملی و سازنده، ظرفیتهای استان را در راستای توسعه گردشگری به کار بست.
وی عنوان کرد: شایسته است از تلاشها و زحمات صادقانه بانیان برگزاری این همایش و حضور اساتید، صاحبنظران، دانشجویان و... در این همایش، تقدیر و تشکر نماییم.
دومین همایش بینالمللی گردشگری و توسعه روز چهارشنبه 18 اسفندماه با سخنرانی شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی رسما آغاز بهکار کرد.
این همایش در حالی در سنندج برگزار شد که علاوه بر برگزاری محورهای اصلی، پنلهای متعددی با موضوعاتی از قبیل ثبتجهانی هورامان با دبیری پویا طالبنیا، بومگردی و طبیعتگردی با دبیری سعید سجادی، گردشگری سلامت با دبیری پیام راستبین و گردشگری فرهنگی با دبیری خسرو سینا، با شرکت اعضای هیات علمی دانشگاههای مختلف کشور و همچنین اساتید و محققانی از کشورهای عراق، انگلستان و فنلاند، توانست به مهمترین هدف از پیش تعیین شده که همان بررسی موانع و مشکلات توسعه گردشگری و ارائه راهکارهای نوین با تاکید بر توسعه پایدار بود، برسد.
دومین همایش بینالمللی گردشگری و توسعه، بههمت دانشگاه کردستان و با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان روز پنجشنبه 19 اسفندماه در تالار مولوی دانشگاه کردستان با معرفی مقالات برتر به کار خود پایان داد.
نظر شما