محمد صفری در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: با توجه به اینکه مساجد می توانند محورهای کارهای فرهنگی در نظام اسلام تلقی شوند ولی متاسفانه برنامه های فرهنگی ما در حوزه سیاستگزاری و تصمیم گیری خیلی جایگاه خودش را در این حوزه پیدا نکرده است و همین روند نزولی باعث شده است مساجد کارکردهای بسیار زیادی را که داشته اند، از دست بدهند.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی از طرح هایی که در کشور برای فعال کردن مساجد در این حوزه اجرایی شد، ایجاد کانون های فرهنگی هنری مساجد بود که این کانون ها توانستند از این ظرفیت به خوبی استفاده کنند اما به دلیل عدم حمایت هایی که از این کانون ها شد، متاسفانه تا حدودی این کانون ها نیز فعالیت شان محدود شد. یک مسجد نمی تواند با سالی 500 هزار تومان و یک میلیون تومان کار فرهنگی شاخص انجام دهد. قطعا انجام کار فرهنگی احتیاج به منابع مالی و طرح و برنامه دارد.
نماینده حوزه انتخابیه رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این کانون ها در حوزه مهارت آموزی و برگزاری کلاس ها و اردوهای فرهنگی و هنری به خوبی عمل کرده اند. از منابع محدودی که در اختیارشان گذاشته شد به خوبی استفاده کردند و فعالیت های عمده ای را ارایه داده اند اما اگر می خواهیم این کانون ها با قوت به کارشان ادامه دهند، باید دولت و مجلس کنار آنها باشند پای کار بیایند و از آنها حمایت کنند.
صفری در رابطه با نقش کانون های فرهنگی هنری در بحث جهاد تبیین گفت: ما باید در این موضوع کانون ها را در نقش تغذیه فکری برای مسئولان در نظر بگیریم. مسئولان کانون ها می توانند در شهرها و روستاهایی که فعالیت دارند، وارد کار شوند. دستگاه های ذیربط فرهنگی دیگر نیز در این حوزه باید برنامه ای همراستا داشته باشند تا بتوانیم خوراک اطلاعاتی به جامعه هدف مان بدهیم.
وی تصریح کرد: کانون ها باید مجری کار شوند و در بحث جهاد تبیین کار را به دست بگیرند. برای جوانان و نوجوانان تغذیه فکری درست کنند تا آنها بتوانند به درستی اهداف و آرمان هایشان را تعیین کنند. کانون ها از جمله جایها های اثرگذار هستند که باید مورد توجه جدی قرار گیرند.
نظر شما