حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، در آستانه (18اسفند) سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد به خبرنگار شبستان گفت: تعداد مساجد مازندران چهار هزار و 105 مسجد است.
وی تصریح کرد: تا پایان برنامه پنجم توسعه 25 درصد مساجد مازندران باید دارای کانون فرهنگی باشند و با تمام تلاش به دنبال راه اندازی و صدور مجوز این کانون ها هستیم.
حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به اینکه هزار مسجد مازندران از امام جماعت بهرهمند هستند ولی سه هزار و 105 مسجد دیگر امام جماعت ندارند، اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی انجام شده تا پایان سال جاری کانون های فرهنگی و هنری در کنار حدود 5/13 درصد مساجد مازندران تشکیل می شود.
این مسئول از فعالیت 436 کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان مازندران خبر داد و گفت: از این تعداد 260 کانون شهری و مابقی کانون ها روستایی هستند و ترویج و توسعه فرهنگ روستایی از طریق کانون های فرهنگی و هنری مساجد یکی دیگر از اهداف و برنامه های ما در حوزه فرهنگ است.
وی افزود: میزان اعتبارات بر اساس شاخصههای فرهنگی مساجد در نظر گرفته میشود که 18 درصد اعتبارات اداره کل فرهنگ و ارشاد مازندران در سه بخش قرآنی، فرهنگی و هنری و کانونهای مساجد تقسیم میشود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اظهار کرد: 319 کتابخانه عمومی و باز در مساجد استان مازندران فعالیت دارند که این کتابخانه ها در دو شیفت صبح و عصر فعالیت کرده و تجهیزات و کتاب مورد نیاز آنان تامین شده است و تعداد 40 کتابدار که دارای شرایط بودند در سال جاری در خصوص بیمه آنها اقدام و 30 مدیر مسئول کانون هم نسبت به انجام بیمه آنها اقدام شد.
حجت الاسلام ابراهیمی، تعداد مساجد تحت پوشش طرح تلاوت نور را هزار و 482 مسجد، تعداد قرآن اهدایی به مساجد را 37هزار و 50مسجد، تعداد خانه های نور (مراکز قرآنی مساجد) را 17 مرکز، تعداد موضوعات فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد را 2هزار مورد، تعداد خانه های نور را 17 باب، تعداد نمایندگی خبرگزاری شبستان را یک نمایندگی، تعداد مراکز مجری طرح شکوفههای بهشت را یک مرکز، تعداد طرح تفسیر قرآن را 732 مسجد، تعداد تفسیر اهدایی را 10 هزار و 980 جلد، تعداد کتابخانه های باز مساجد را 131 مسجد و تعداد کانون های تخصصی را 19 مسجد اعلام کرد.
پایان پیام/
نظر شما