به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ماموستا سید عبدالقادر حسینی، عضو مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان سروآباد امروز(17 اسفند) در این جلسه با اشاره به تاثیرات بسیار مثبت و سرنوشت ساز مدرسه سازی بر فرهنگ و پیشرفت های علمی جامعه، از اعضا مجمع خواست با تلاش هر چه بیشتر زمینه حضور خیرین و انسان های نیکوکار را در امر مدرسه سازی فراهم کنند.
وی افزود: خیرین مدرسهساز، نقش بسیار مهمی در رفع مشکل فضای آموزشی کشور داشتهاند و بیشک اگر کمکهای بدون چشمداشت آنان نبود چه بسا همچنان بسیاری از مدارس کشور هنوز هم چند نوبته بود و شاید هم در مناطقی مدرسه ساخته نمیشد.
این مقام مسئول اظهار داشت: مدرسهسازی مانند ساخت مسجد «باقیاتالصالحات» است و خیرین مدرسهساز با خود عهد بستهاند تا با ایثار مال خود در پیشرفت کودکان و نوجوانان ایرانی سهم به سزایی داشتهباشند.
وی تصریح کرد: نقش خیرین و جامعه خیرین در امر مدرسه سازی بی نظیر بوده و چنانچه همراهی آنان نبود هنوز برخی از مناطق کشور به این سطح از توسعه فضاهای آموزشی نمی رسید.
ماموستا سید عبدالقادر حسینی گفت: تلاش های خیرین مدرسه ساز برای توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی در سطح کشور ستودنی است و خوشا به حال کسانی که فراهم آوردن توشه آخرت را در انجام خدمات عام المنفعه خیر و خداپسندانه جستجو میکنند و روسپیدی فردای قیامت را در محضر خداوند سبحان پاداش خویش میدانند.
مدیر آموزش و پرورش سروآباد نیز در ادامه با اشاره به فعالیت مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان و فعالیت بنیاد برکت برای ساخت آموزشگاه در روستای درکی و دیگر مدارس خیر ساز شهرستان، حضور خیرین را در امر مدرسه سازی باعث گسترش فرهنگ انفاق و ایثار در جامعه و دربین دانش آموزان دانست.
وی افزود: خیرین مدرسه ساز، مردان و زنان بزرگی هستند که امروز، فردا را میبینند و در عصر رقابتی شدن جهان به هر میزان که ملت توانست به علم و فن دسترسی پیدا کند، سهم خواهند داشت.
گفتنی است، مجمع خیرین مدرسه ساز سروآباد با تلاش برای جذب کمک های خیرین در جهت ایجاد فضاهای آموزشی برای دانش آموزان شهرستان فعالیت می نماید و تا کنون موفق به ساخت هفت واحد آموزشی در شهر سروآباد و روستاهای دل، دزلی، سلین، ژیوار، دیبر و حسین آباد و مشارکت در احداث دیگر واحدهای آموزشی شده است.
پایان پیام/
نظر شما