به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام حسن نمازی، نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری دومین ناطق پیش از دستور نشست صبح امروز خبرگان ملت از برگزاری اجلاسیههای مجلس خبرگان رهبری به عنوان تجدید میثاق و بیعت مجدد با ولایت فقیه و شخص مقام معظم رهبری دانست و راهکارهایی برای تقویت هرچه بیشتر جایگاه رهبری در نظام اسلامی ارائه داد.
وی با گلایه از برخوردهای سطحی با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در زمینههای مختلف، اینگونه برخوردها را موجب تضعیف جایگاه خطیر رهبری و نظام اسلامی دانست.
حجتالاسلام نمازی با اشاره به نقش و اثرگذاری مقام معظم رهبری در سایر کشورها از جمله کشورهای اسلامی، تقویت این جایگاه برجسته را خواستار شد.
وی خاطرنشان کرد: مجلس خبرگان وظیفه حراست از جایگاه ولایت را دارد و انجام این وظیفه تقویت رهبری است.
همچنین در ادامه حجتالاسلام علی معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری که به عنوان سومین ناطق پیش از دستور در نشست صبح امروز خبرگان ملت سخن میگفت، حضور آگاهانه همه اقشار مردم در انتخابات مجلس نهم به ویژه با شعار ولایتمداری و تبعیت از رهبری را "ستودنی" خواند.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری از حضور مردم و تلاش همه دستاندرکاران برگزاری انتخابات و به ویژه از رهنمودهای حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب در این زمینه، تشکر و قدردانی کرد.
ترویج فرهنگ وحدت و تقریب ملل اسلامی ضروری است
در ادامه این اجلاس آیتالله احمد بهشتی، نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری به عنوان چهارمین و آخرین ناطق پیش از دستور نوبت صبح اجلاسیه یازدهم با اشاره به حضور چشمگیر و خیرهکننده مردم در راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات مجلس شورای اسلامی از آحاد ملت قدردانی و عنایات خداوند باریتعالی به ایران اسلامی را قابل حمد و ستایش دانست.
نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر وحدت مسلمانان، شیطنتهای دشمنان دین اسلام را به شدت محکوم کرد.
آیتالله بهشتی در این رابطه به تدابیر و فرمایشات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) اشاره و عمل به این تدابیر حکیمانه را مانع و سدی محکم در برابر دسیسههای داخلی و خارجی در این خصوص خواند.
وی در همین راستا، ترویج فرهنگ وحدت و تقریب ملل اسلامی را بسیار ضروری دانست.
عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش پایانی سخنانش با اشاره به روایتی، شیعه را میانه رو و معتدل توصیف کرد و با بیان بخشی از تاریخ اسلام، بر ایجاد وحدت بین شیعه و سنی تاکید کرد.
آیتالله بهشتی بر لزوم گفتوگوی صمیمانه علمای اسلام و رهبران مذهبی شیعی و سنی تاکید کرد و لازم دانست همانگونه که گفتوگوی ادیان داریم، مرکز تقریب ادیان داشته باشیم و همانگونه که مراکز تقریب مذاهب داریم، به گفتوگوی مذاهب نیز توجه کنیم.
پایان پیام/
نظر شما