برگزاری دومین نکوداشت چهره های ماندگار حوزوی در عرصه بین الملل

دومین نکوداشت چهره های ماندگار حوزوی در عرصه بین الملل با تجلیل از علامه سید سعید اختر رضوی از هند و آیت الله دکتر الهادی الفضلی از حجاز 18 اسفند برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام محمد جعفر علمی امروز(15 اسفند) در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری دومین نکوداشت چهره های ماندگار حوزوی در عرصه بین الملل در روز پنج شنبه 18 اسفند گفت: سال گذشته این نکوداشت برای اولین بار با تجلیل از آیت الله موسوی لاری برگزار شد. امسال نیز هیات داوران و کمیته برگزار کننده این برنامه دو تن از شخصیت های بین المللی حوزوی را به عنوان منتخبین تجلیل می کند.


معاون پژوهش جامعه المصطفی تصریح کرد: علامه سید سعید اختر رضوی و آیت الله دکتر الهادی الفضلی چهره های ماندگار حوزوی در عرصه بین الملل هستند که در این همایش تجلیل می شوند.


وی کمیته برگزار کننده همایش نکوداشت چهره های ماندگار حوزوی را جمعی از دستگاه های فرهنگی دست اندر کار در عرصه بین الملل شامل مجمع جهانی تقریب مذاهب، معاونت بین الملل حوزه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جامعه المصطفی عنوان کرد.


حجت الاسلام علمی، به برخی از خدمات علمی و فرهنگی و تبلیغی آیت الله دکتر عبدالهادی الفضلی اشاره کرد و گفت: ایشان از علمای حجاز هستند که طی پنجاه سال گذشته نسبت به تربیت شاگردان بسیاری که هریک از آنها جزو مفاخر اسلام هستند همت گماشته و تالیفات بسیاری از ایشان در حوزه دین وجود دارد که به زبانها ی مختلف چاپ و منتشر شده است و تعدادی از آثار ایشان جزو متون درسی اصلی حوزه و دانشگاه است.


وی در ادامه افزود: آیت الله دکتر عبدالهادی الفضلی در چند دهه اخیر توفیقات چشمگیر و درخشانی در حوزه بین الملل داشته اند و بر این اساس به عنوان چهره ماندگار برگزیده شدند.


معاون پژوهش جامعه المصطفی شخصیت دومی که در این همایش مورد تجلیل قرار می گیرد را علامه سید سعید اختر رضوی عنوان کرد و اظهار داشت: ایشان از علمای کشور هند است که چند سال پیش دار فانی را وداع گفتند. با توجه به خدمات بسیاری که در حوزه معارف دینی و اسلامی انجام دادند و در ابعاد مختلف چه در زمینه تالیف و چه در زمینه ترجمه و تبلیغ در کشورهای مختلف شایسته عنوان چهره ماندگار حوزوی شناخته شدند.


حجت الاسلام علمی در ادامه ابراز داشت: مرحوم علامه سید سعید اختر رضوی از علمای هند طی چهار دهه گذشته به آفریقا و کشور تانزانیا رفته در آنجا به تبلیغ دین مبین اسلام پرداختند. ایشان مهمترین و برجسته ترین جریان تبلیغی را در آن کشور سرپرستی کردند و هزاران نفر را به دین اسلام رهنمون ساختند.


وی کار برجسته دیگر علامه رضوی را ترجمه تفسیر المیزان به زبان انگلیسی ذکر کرد و گفت: 13 جلد این ترجمه منتشر شده است که با شش جلد کتاب تفسیر المیزان برابری می کند.


معاون پژوهش جامعه المصطفی به برنامه های این همایش اشاره کرد و افزود: این همایش روز پنج شنبه 18 اسفندماه در مدرسه عالی امام خمینی برگزار می شود. در این همایش آیت الله تسخیری دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین قمی، معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری و آیت الله اعرافی ریاست جامعه المصطفی سخنرانی می کنند.


حجت الاسلام علمی تصریح کرد: در این همایش بیست تن از کشورهای مختلف از جمله کانادا، تانزانیا، هند، پاکستان و لبنان به عنوان میهمان ویژه حضور خواهند داشت و فرزندان این دو شخصیت از از حجاز و آمریکا و کانادا برای شرکت در این برنامه حضور می یابند.


وی هدف از برگزاری این همایش را الگوسازی سازی برای جوانان حوزوی از میان اسوه های معاصر و معرفی بزرگانی که در اقصی نقاط مشغول خدمات دینی علمی فرهنگی بوده اند، عنوان کرد.


معاون پژوهش جامعه المصطفی به هدف دیگر برگزاری این همایش اشاره کرد و گفت: معرفی این دانشمندان به جهانیان حامل این پیام است که حوزه متبلور در آثار و اقدامات این شخصیت هاست که به تدریج در طی سالیان معرفی شده و تقدیر می شوند.


وی شاخص های گزینش چهره های ماندگار را تاثیرگذاری در حوزه بین الملل و داشتن سابقه سی ساله پیوسته و مستمر عنوان کرد . افزود: در این همایش به منتخبین، جایزه جهانی المصطفی که به نام متبرک حضرت رسول اکرم(ص) نامیده شده تعلق می گیرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 114874

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha