خبرگزاری شبستان،گروه مسجد و کانون های مساجد، ماه رجب یک فرصت با ارزش برای صفا دادن به دل، توبه و خودسازی است. مؤمنین و بهویژه جوانان نیز در طول سالیان بعد از انقلاب اسلامی با گرایش به این پدیدهی معنوی آن را مغتنم شمرده و برای استفاده از این پدیدهی معنوی در طول این سالها در مساجد شهرها سه روز معتکف شدهاند.
با توجه به پیک ششم شیوع بیماری کرونا با سویه اومیکرون، مطابق ضوابط ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا دستورالعمل برگزاری اعتکاف در سراسر کشور اعلام شد. بر این اساس:
اول. برگزاری مراسم در شهرهای با وضعیت ابتلاء بالا از نظر بیماری (قرمز) بر اساس تصمیمات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ممنوع میباشد.
دوم. برگزاری مراسم در شهرهای با وضعیت نارنجی، زرد و آبی، از نظر بیماری بر اساس تصمیمات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با رعایت پروتکلهای بهداشتی و رعایت ظرفیت ۲۰ درصد، بلامانع میباشد.
سوم. برگزاری مراسم در مساجد، ملزم به رعایت پروتکلهای بهداشتی میباشد.
چهارم. در مساجد و محیط مسقف رعایت فاصله گذاری اجتماعی (تأمین فضا برای هر نفر ۴ متر مربع)، و استفاده مناسب از ماسک و اقلام عبادی شخصی الزامی است.
پنجم. برگزاری مراسم اعتکاف در مساجدی که امکان تأمین تهویه مناسب نمیباشند خود داری گردد.
ششم. برای متولیان و خدمات دهندگان در مساجد و مکانهای فرهنگی و اجتماعی داشتن کارت واکسن با QRکد از سامانه هوشمند و در وضعیت قرنطینه نبودن بیماری الزامی است .
هفتم. افرادی که سه دوز واکسن را تزریق نمودهاند بدون ارائه تست PCR منفی میتوانند در مراسم شرکت کنند و افرادی که دو دوز واکسن را تزریق نمودهاند با ارائه تست PCR منفی معتبر میتوانند در مراسم شرکت نمایند.
هشتم. افرادی که دارای بیماری زمینهای هستند و یا افراد بالای ۶۰ سال، حتی اگر واکسن هم زده باشند ممنوع است.
نهم. همه شرکت کنندگان نباید در قرنطینه بیماری باشند و از حضور افرادی که دارای علائم بیماری میباشند در مراسم جلوگیری به عمل آید.
نظر شما