به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الکفیل، جمعیت علمی و فکری العمید و دانشگاه الکفیل و دانشگاه العمید، نخستین همایش علمی جهانی ویژه انصار امام حسین(ع) را با نظارت دبیرخانه آستان مقدس عباسی برگزار خواهد کرد.
این آستان مقدس از پژوهشگران و محققان برای حضور در این همایش که با شعار « لا أعلمُ أصحاباً أوفى ولا خيرًا من أصحابي» و با عنوان « أنصارُ الإمامِ الحسينِ (ع) وهجُ الْحَيَاةِ» از 21تا 22 ژوئیه برگزار خواهد شد، دعوت به عمل آورد.
محورهای این همایش چهار محور است که هرکدام از این محور شامل زیرمجموعه هایی است.
محور تاریخی شامل یاران امام حسین(ع) در منابع اسلامی، یاران امام حسین در پرتو مفاهیم پیروزی و شهادت، جانفشانی و ایثار در میان یاران امام حسین(ع)... مطالعات موازنه، تعداد یاران یاران امام حسین(ع)، یاران امام حسین در مطالعات شرق شناسان.. مطالعه انتقادی است.
محور ادبی و انتقادی و زبانی شامل آثار یاران امام حسین(ع) از جمله اشعار، رجزها، خطبه ها و موعظه هایشان ... مطالعه زبانی و نقدی، یاران امام حسین(ع) در ادبیات عرب و تئاتر حسینی و یاران امام حسین(ع) نماد استواری، قهرمانی و ایثار در ادبیات عرب است.
محور روانی، تربیتی و اجتماعی شامل پدیده های روانی ، تربیتی و اجتماعی در فداکارهای انصار و عمق ایمان شان و عشق فراوانشان به امام حسین(ع)، درس های تربیتی از زندگی یاران امام حسین(ع) حوادث واقعه طف است.
محور رسانه ای شامل یاران امام حسین در مستند سازی رسانه ای .. مطالعه انتقادی، یاران امام حسین(ع) و مواضع شان در واقعه طف.. نگاه رسانه ای است.
شرایط شرکت در این همایش شامل پذیرفته شدن مقالات پژوهشی به دو زبان عربی و انگلیسی، پژوهش باید منتشر نشده باشد یا برای چاپ مورد قبول قرار گرفته باشد، اما در همایش یا رویداد علمی قبلی شرکت نداشته باشد، پژوهشگر باید شرایط تحقیق علمی را رعایت کند و در نگارش تحقیق و مستندسازی منابع، اصول علمی را رعایت کند، پژوهش ها به کمیته داوری علمی ارایه می شود.
پژوهش باید روی کاغذ(A4) در قالب ورد و قلم عربی ساده و اندازه قلم 16 باشد و تعداد کلمات سه هزار تا 10 هزار کلمه باشد. پژوهش باید در چارچوب محورهای اعلام شده باشد و پژوهشگر محور را مشخص کند. خلاصه پژوهش باید به دو زبان عربی و انگلیسی ارایه دهد و تعداد کلمات آن بیش از300 کلمه نباشد.دریافت چکیده از تاریخ 28 فوریه 2022 میلادی آغاز می شود و آخرین مهلت دریافت کلیه مقالات پژوهشی یکم می 2022 میلادی باشد.
علاقه مندان برای شرکت در این همایش می توانند مقالات و پژوهش های خود را به آدرس https://forms.gle/gq1paahnauFW961q8 ارسال کنند.
این همایش به صورت حضوری در سالن امام حسن(ع) در آستان مقدس حضرت عباس(ع) در روزهای پنجشنبه و جمعه 21 و 22 ژوئیه 2022 میلادی برگزار می شود و به صورت مجازی از نرم افزار زوم برای پژوهشگرانی که مقالات شان برای ارایه منتخب شده است، پخش می شود.
این همایش اسکان و پذیرایی از پژوهشگران داخل و خارج از عراق را برعهده دارند. پژوهش های شرکت کنندگان برای ارایه در نشست های این همایش انتخاب می شود.
علقه مندان می توانند برای اطلاعات بیشتر با کمیته مقدماتی از طریق برنامه تلگرام و وایبر با شماره (009647602323337) تماس بگیرند.
نظر شما