به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، حجتالاسلام و المسلمین « محمد عبادیزاده » در دیدار با دادستان جدید بندرعباس اظهار کرد: استان هرمزگان رتبه برتر و در برخی حوزهها اول کشور در بخش قضائی را دارد، اما باید توجه داشت که اول بودن امری نسبی است و همواره برای ارتقای کیفیت خدمترسانی گام برداشت.
وی با ذکر این نکته اشراف مجموعه دادستانی بر چالشهای استان، قابل تقدیر است، عنوان کرد: کارهای زمینماندهای که برای گذشته است باید به اتمام برسد و علاوه بر آن برای ارتقای سطح دادستانی بندرعباس نسبت به گذشته نیز تلاش شود.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان با بیان اینکه گاهی اوقات کارها در میان چند نهاد یا مسئول قفل میشود و کار مردم زمین میماند، ابراز کرد: ورود دستگاه قضائی برای رفع این انسدادها و مشکلاتی که بین دستگاههای دولتی وجود دارد میتواند کمک خوبی برای دولت محسوب شود. از طرفی مشکلات مردم را نیز حل خواهد کرد و شاخصهای مرتبط با رضایتمندی عموم مردم نیز ارتقا پیدا میکند.
حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده بیان کرد: عدم هماهنگیها و عدم همافزایی فعالیتها، بین دستگاههای اجرایی، باعث گره خوردگی کارها میشود؛ حضور فعال و به موقع دادستانی میتوان گرهگشا باشد.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل این که در گذشته خط گاز از شهر عبور کرده است، بیش از 150 هکتار زمین در قلب بندرعباس در اختیار وزارت نفت قرار دارد و امور توسعهای شهر را قفل کرده است.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با ذکر این نکته که زمینهای بکر که میتوان برای توسعه بندرعباس از آن استفاده کرد، بلااستفاده هستند، ادامه داد: راه و شهرسازی اعلام میکند که این مناطق برای خط لوله گاز است و خط لوله گاز نیز اعلام میکند که بودجه لازم برای اجرای طرحهای توسعهای را نداریم.
وی افزود: اعلام کردم که دولت اگر بودجهای برای توسعه این مناطق هم نداشته باشد میتواند به راحتی از ظرفیت بخش خصوصی برای تحقق اهداف توسعهای استفاده کند.
حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده، خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی نیاز به هزینهای برای دولت ندارد و میتوان با تهاتر بخشی از همین زمینها این چالش را برطرف کرد.
امام جمعه بندرعباس گفت: این عمل باید میان اداره کل مسکن و شهرسازی و شرکت گاز باید مدیریت شود اما متأسفانه کار در استان قفل شده است.
عبادی زاده عنوان کرد: مدلها و موارد زیادی در بندرعباس وجود دارد که ادارات و دستگاههای اجرایی، انجام کار را به یکدیگر منتقل میکنند و کار را جلو نمیبرند. این عمل موجب شده است که مردم در زندگی خود با چالشهایی روبرو شوند.
وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر گرههایی بر تولید زده شد، افزود: برخی از واحدهای تولیدی بنا به دلایلی راکد هستند که باید برای احیای آنها تلاش شود. اگر فرد، توانایی یا قصد احیا را ندارد، حاکمیت باید وارد عمل شود و اقدام به بازپسگیری طرحها کند.
حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده بیان کرد: خوشبختانه دستگاه قضائی استان هرمزگان بسیاری از واحدهای تولیدی را احیا کرد و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شد. مشابه این چالش در بخش معدن استان هرمزگان نیز وجود دارد که باید چالش این بخش نیز رفع و مدیریت شود.
وی خاطرنشان کرد: مناطق معدنی استان هرمزگان به افرادی واگذار شده است. اما وقتی خروجی معادن را بررسی میکنیم مشاهده میکنیم به غیر از چند معدن خاص باقی غیرفعال هستند که باید به این موضوع نیز ورود شود.
نظر شما