خراسان به دلیل وجود حضرت رضا(ع) قطب موقوفات کشور محسوب می شود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، با بیان اینکه در استان 350 بقعه و امامزاده وجود دارد، گفت: خراسان به دلیل وجود حضرت رضا(ع) قطب موقوفات کشور است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، شب گذشته(20دی) در جمع خبرنگاران، برگزاری جشنواره "وقف چشمه همیشه جاری" گفت: پایه وقف و موقوفات مردمی است و جامعه، رسانه‌ها و نخبگان می‌توانند در زمینه احیای موضوع وقف در جامعه نقش آفرینی کنند.


وی با بیان اینکه خراسان به دلیل وجود حضرت رضا(ع) قطب موقوفات کشور است، تصریح کرد: در استان 350 بقعه و امامزاده وجود دارد و 70 درصد موقوفات استان مربوط به عزاداری سید الشهدا و ایام عزاداری محرم و صفر می باشد که این رقم در کشور 50 درصد است.
 

گنابادی‌نژاد، تاکید کرد: جشنواره "وقف چشمه همیشه جاری" در بخش کشوری انجام می‌شود و بخش رسانه‌های آن مخصوص استان خراسان است.


مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، گفت: آمار واقفان در سال‌های جدید نسبت به گذشته رو به کاهش است که با احیای این موضوع و مطرح کردن موقوفات جدید و حرکت وقف به سمت و سوی جدید این موضوع اجتماعی مهم را باید زنده کرد.

 

محدث، مدیرعامل خانه مطبوعات خراسان رضوی، نیز در ادامه از برگزاری نخستین جشنواره وقف و بقاع متبرکه در رسانه در خراسان رضوی خبر داد.

 

وی افزود: ارسال آثار به جشنواره "وقف چشمه همیشه جاری" با موضوعیت جشنواره تجلی وقف و بقاع متبرکه در رسانه، باید در بخش‌های سرمقاله و یادداشت، مقاله، تیتر، خبر، گزارش، مصاحبه و گفتگو، عکس خبری، گزارش تصویری و ادبیات صورت گیرد.

وی افزود: آثار باید در بخش ویژه جشنواره در بخش بقاع متبرکه چشمه و مصلای امام رضا(ع) در روستای دهسرخ و در بخش موقوفات، نگاهی متفاوت به موقوفه گوهرشاد داشته و انتشار این آثار در رسانه‌های گروهی الزامی نیست.


مدیرعامل خانه مطبوعات خراسان رضوی، درباره جوایز جشنواره گفت: جوایز نفر اول هر بخش کمک هزینه عتبات عالیات، نفر دوم هر بخش کمک هزینه سوریه و نفر سوم کمک هزینه سفر به قم و جمکران است.


وی تصریح کرد: مهلت ارسال آثار (30 بهمن‌) و مراسم اختتامیه و اهدای جوایز نیز (6 اسفند) سال جاری است که شرکت‌کنندگان در جشنواره می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره واقع در پارک ملت مجتمع فرهنگی امام و خانه مطبوعات خراسان رضوی ارسال کنند.
 

محدث، اذعان داشت: در این جشنواره بیش از 30 موضوع پیشنهادی در نظر گرفته شده که افراد می‌توانند در این موضوعات مطلب و گزارش و خبر تهیه کنند.


وی درباره نحوه داوری آثار گفت: 3 تا 7 نفر از افراد رسانه‌ای مشهد مسئول رسیدگی و داوری آثار هستند و آثار بدون نام و مشخصات برای داوری به این افراد داده می‌شود. 

 

پایان پیام/
 

کد خبر 11451

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha