به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجت الاسلام حنیفه حسن زاده روحانی هجرت روستای لرد در این نشست، در سخنانی گفت: آگاهی والدین با خصوصیات روحی و روانی و جسمانی فرزندان در سنین مختلف را از عوامل تاثیر گزار در تربیت صحیح فرزندان دانسته و افزود: والدین بایستی در ارتباطی گرم و دوستانه از عواطف و احساسات درونی فرزندان خود آگاهی یابند.
وی بر ضرورت تربیت و آموزش اسلامی در خانواده ها تاکید کرد و گفت: یک خانواده ایرانی با الگوپذیری از سیره و روش اهل بیت علی الخصوص حضرت فاطمه زهرا (س) و امام علی (ع)، میتوانند در دنیا و آخرت سعادتند شوند.
حجت الاسلام حسن زاده گفت: اختصاص مهریه کم و ترویج حجاب اسلامی در بین بانوان، دوری از تجملات و تشریفات و... از جمله راههای تحکیم بنیان خانواده است.
* * *
محفل انس با قرآن به همت اداره تبلیغات اسلامی بیله سوار، در روستای بابک این شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام کریم قیاسی امام جمعه بیله سوار در این محفل در سخنانی قرآن را بهترین کتاب و معجزه بزرگ الهی برای راهنمائی و سعادت بشر، عنوان کرد و گفت: خطاب قرآن به همه انسانها است و برای همه مسائل جامعه بشری پاسخ مناسب و اصولی دارد.
وی با اشاره به حدیثی از امام محمد باقر (ع) گفت: امام باقر (ع) در خصوص قرآن فرموده است « قاریان قرآن بر سه دسته اند گروه اول کسانی هستند که قرآن می خواند و آن را وسیله کاسبی خود قرار می دهند ،گروه دوم کسانی که قرآن می خوانند و الفاظ آن را رعایت و حفظ می کنند ولی حدود آن را ضایع می کنند، خدا اینان را در زمره قاریان قرآن به شمار نیاورد و رشد ندهد و سوم کسانی که قرآن می خوانند و دوای قرآن را بر دل و بیماری های آن می نهد، برای آن شبها بیداری می کشند و روزها تشنگی، آنها کسانی هستند که از بستر آسایش و خواب برای قرآن دوری گزینند ؛ به سبب آنهاست که خدای عزیز و جبار ، بلا را دفع کند و به وسیله آنهاست که شر دشمنان اسلام را برگرداند و برای آنهاست که خداوند باران را از آسمان نازل می نماید.»
وی با اشاره به نقش قرآن و عترت در توسعه جوامع اسلامی علی الخصوص نظام اسلامی ایران گفت: جوهر همه حرکات و تحولات، قرآن و عترت است و هدایتهای ما در پرتو قرآن تحقق مییابد و تمام افتخارات نظام به برکت قرآن میباشد.
* * *
گفتمان دینی « فرقه های نوظهور » به همت اداره تبلیغات اسلامی پارس آباد در این شهرستان برگزار شد.
زهرا آقائی از مبلغات منطقه در این گفتمان در سخنانی به تقسیم بندی فرقه های نوظهور که برخی داخلی و برخی وارداتی یا از شرق و غرب می باشد اشاره کرد و گفت: تاریخچه پیدایش این فرقه ها قرن نوزدهم و پایان جنگ جهانی دوم بوده است.
وی گفت: علل گرایش جوانان به این فرقه ها ی نوظهور عواملی از قبیل ترویج موسیقی غرب، ترویج بی بند و باری، مصرف مواد مخدر، پوچ گرایی، مدپرستی، نمادسازی و... میباشد.
آقائی اهداف بنیانگذاران این فرقه ها را استحاله فرهنگ اسلامی و انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: آگاه سازی آحاد مردم و برخورد فرهنگی با این جریانات، تقویت روابط خانوادگی و مستحکم نمودن این رابطه و عدم برقراری رابطه با جنس مخالف و نیفتادن در دام دوستی های نامشروع از جمله راه های مقابله با این فرقه ها می باشد.
پایان پیام/
نظر شما