نمایندگان بازمانده از راه خانه سبز به نمایندگان پیروز تبریک بگویند

نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی برگزار شد که طبق آمار وزارت کشور 65درصد از مردم ایران اسلامی در آن حضور داشتند و با حضور خود حماسه دیگری همچون راهپیمایی22 بهمن آفریدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، پس از گذشت یک روز از 12 اسفند و با اعلام نیمی از آراء از سوی وزارت کشور و مشخص شدن کاندیداهای راه یافته به خانه سبز و کسانی که به آن نرسیدند، آنچه که از همه مهمتر است رعایت اخلاق و حفظ رفاقت‌ها است. عدم رعایت اخلاق اسلامی در انتخابات بدبینی مردم را نسبت به رقابت های انتخاباتی به دنبال داشته و موجب عدم شور یا نشاط انتخاباتی در مردم می شود بنابراین، یکی از مهم ترین مولفه های دین مبین اسلام رعایت موازین اخلاقی است و ما به عنوان مسلمان موظف به رعایت اخلاق نیک در مقابل دیگران هستیم برهمین اساس رعایت اخلاق اسلامی بعد از انتخابات بر هر نامزدی لازم است. کاندیداها باید سعی کنند که از این پس با رعایت احترام به یکدیگر و همکاری‌های متقابل به پیشرفت و آبادانی کشور کمک کرده و از تجربیات یکدیگر استفاده نمایند.
در این میان نمایندگان مجلس هشتم شورای اسلامی و چهره‌های سرشناس نظام در گفتگو با خبرنگاران سیاسی شبستان بر رعایت اخلاق پس از انتخابات تاکید داشتند.
محمدرضا باهنر، نماینده مردم تهران در مجلس هشتم:
- کاندیداها باید هم اخلاق پیروزی و هم اخلاق شکست داشته باشند.
- کسانی که پیروز می شوند تصور نکنند که همیشه پیروز هستند، بنابراین باید دست کمک به سمت رقبای خود دراز کنند.
- مهم این است کسانی که شکست می خورند به اولین نفری که تبریک بگویند، کاندیداهای پیروز باشد. کسی که این کار را انجام دهد، آدم خیلی مهم و داری شخصیت بالایی است.
آیت الله محسن مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:
- با توجه به اینکه نظام ما، نظامی است باید اخلاق اسلامی در ایام انتخابات رعایت شود و همانند کشورهای غربی و وضعیت که در آن کشورها حاکم است بی اخلاقی صورت نگیرد. در کشورهای غربی قدرت و تبلیغات معیار است ولی در جمهوری اسلامی ایران باید اخلاق و رقابت سالم میزان و معیار قرار گیرد.
- اگر تخریب جای خود را به صداقت، وعده ها وعده های صحیح باشد به طور قطع مردم علاقه مند به شرکت در انتخابات و انتخاب کاندیدای اصلح می شوند.
حجت الاسلام صدیقی، امام جمعه موقت تهران:
- نامزدهای نمایندگی مجلس ما نباید با وعده های دروغ، به حاشیه کشاندن مردم، عقده گشایی، سیاه نمایی و بهره گیری از هر وسیله ای برای رسیدن به هدف خود به دنبال رای مردم باشند.
- کاندیداهای انتخاباتی تلاش کنند تا فضای یأس، تشنج و ناامیدی در جامعه به وجود نیاید. حفظ امنیت اجتماعی، اخلاقی و سیاسی باید از سوی همگان به ویژه نامزدهای انتخاباتی و طرفداران آنها مورد توجه قرار گیرد.
- در تمام دوران‌ها و فتنه‌ها بصیرت عمومی مردم بوده است که دشمن را مأیوس و کشور ما را بیمه کرده است. امروز نیز مردم متدین با رفتارها و منش‌شان باید زمینه‌ساز سوءاستفاده دشمنان نشوند.
حجت الاسلام حسین ابراهیمی، نماینده مجلس هشتم شورای اسلامی:
- چه در فضای پر تنش و چه در فضای آرام اخلاق سیاسی و شئونات اسلامی باید رعایت شود.
- اخلاق مجموعه ای است که نمی توان برای هر کدام از ویژه گیهای آن اولویت قائل شد اما به هر حال اخلاق گستره ای را می گیرد که از آن تعبیر به ملکه می شود و اخلاق آنقدر نفوذ پیدا می کند که جزو عادات و سجایای اخلاقی انسان می شود.
- تنها ایمان و تقوا ضامن اجرای اخلاق سیاسی است و چیزی جز ایمان و تقوا نمی تواند ضامن باشد چون پلیس باید از درون باشد.

پایان پیام/

 

کد خبر 114318

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha