محمدعلی طالعزاری، معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: تولیدات داستانی در قالب مفاهیم ایثار و شهادت به صورت پایهای و با استفاده از نمادهای برگرفته از این فرهنگ، برای مهد کودک تا مقطع دانشگاه از طریق این معاونت صورت گرفت.
وی افزود: آثار و تولیداتی که در قالب انیمیشن، داستان، ارائه خاطرات شهید در قالب سیدی و یا هر مجموعه دیگری که توسط این معاونت به منصه ظهور میرسد با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و بنا به سلایق گروههای مختلف سنی است.
معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی اداره کل بنیاد شهید و ایثارگران گلستان تصریح کرد: در تولید داستان 100 ثانیهای بر آن بودهایم تا از طریق خاطرات شهدا، ایثارگران، رزمندگان، جانبازان و اقشار مختلفی که به نوعی از آن دوران خاطراتی داشتند در قالب 100 ثانیه تولید کنیم تا هر خاطره به صورت اثری جاودانه و ماندگار، در ذهن مخاطب نقش ببندد.
وی اذعان داشت: در این مجموعه داستانی به شهرت شهید یا ایثارگر پرداخته نشده است بلکه فقط به نام ایشان بسنده شده به لحاظ اینکه در آینده حساسیتی در افراد بوجود نیاید و ما از بیان این داستانهابه ارائه خاطرات تاثیر گذار و نباید بگذاریم که خاطرات شیرین و به یادماندنی شهدا در غبار زمان و مسایل و مشکلات سیاسی پیش رو که دشمنان در راستای اهداف شوم خود پیش بینی نموده اند، از ببن برود.
طالعزاری یادآور شد: از دیگر برنامههای دیگری که قرار است در آیندهای نزدیک به آن بپردازیم داستان و شعرهای موزیکال برای کودکان و نوجوانان است.
وی با اشاره به عناوین مجموعه داستانهای 100 ثانیهای، اظهار داشت: در مجموعه اول داستانی "چند ستاره تا بهشت" تولیداتی چون عیادت دوست، دومین منور، امداد غیبی، استاد شهید، گوله توپ، تک تیرانداز، نماز شب، توفیق شهادت، مین منور و جزیره مجنون ارائه شده است.
معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی اداره کل بنیاد شهید و ایثارگران گلستان گفت: مجموعه دوم شامل به سوی خانه، دیدهبان، عشق پرواز، جشن پتو، خاک خانهام، توشه خودم، تکبیر، نماز تنهایی، موذن، خون و پیام بوده و مجموعه سوم نیز شامل اجابت دعا، اسارت یک تیپ، اسم شب، استراحت، فرزند وطن، سلامتی راننده، پرواز کبوتر، کلاه ایمنی، حمام صحرایی و قبر کوتاه است.
پایان پیام/
نظر شما