به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، این تفاهم نامه در نشست مشترک سرپرست دانشگاه ایلام و رییس دانشگاه واسط، در سه ماده، ۲۱ بند و برای یک دوره چهار ساله، منعقد و امضا شد.
رئیس دانشگاه ایلام در این آیین با اشاره به انعقاد تفاهم نامه علمی مابین دانشگاه ایلام و دانشگاه واسط در سال ۱۳۹۲، گفت: با رایزنیهایی که سال ۱۳۹۲ با رئیس وقت دانشگاه واسط انجام گرفت، در نهایت تفاهمنامه همکاری علمی مشترکی منعقد شد که زیربنای شکل گیری توسعه همکاریهای علمی مابین دانشگاه ایلام و دانشگاههای کشور عراق و پذیرش دانشجو در دانشگاه ایلام شد.
«طاهر علی محمدی» افزود: با توجه به ظرفیتهای خاص استان ایلام در حوزه نفت و گاز، کشاورزی و دامپروری، دانشگاه ایلام به عنوان دانشگاه مادر و برخورداری از آزمایشگاهها، کتابخانه ها، کارگاهها و اعضای هیأت علمی زبده و توانمند، ماموریت دارد در راستای استفاده حداکثری از این ظرفیتها گام بردارد.
رئیس دانشگاه ایلام تصریح کرد: دانشجویان دانشگاه واسط میتوانند، پایان نامههای خود را در دانشگاه ایلام انجام دهند.
علیمحمدی با ابراز خرسندی از انعقاد تفاهم نامه جدید مابین دانشگاه ایلام و دانشگاه واسط، یادآور شد: این تفاهم نامه نقشه راه توسعه همکاریهای مشترک در سالهای آینده مابین ۲ دانشگاه خواهد بود و ما با تمام توان سعی خواهیم کرد، که تمام مفاد این تفاهمنامه اجرایی گردد، تا شاهد ارتقا بیش از پیش همکاریهای دوجانبه باشیم.
سرپرست دانشگاه ایلام در ادامه به محورهای همکاری دانشگاههای واسط و ایلام اشاره کرد و گفت: انجام تحقیقات پژوهشی مشترک در حوزههای مختلف، تبادل استاد و دانشجو و راهاندازی رشتههای جدید تحصیلی میتواند از جمله محورهای همکاریهای دوجانبه باشد.
رییس دانشگاه واسط عراق نیز در این نشست با بیان اینکه دانشگاه واسط رتبه چهار علمی را در بین دانشگاههای کشور عراق داراست، ابراز کرد: هم اکنون دانشگاه واسط دارای ۳۵ هزار دانشجو، ۱۵ دانشکده، ۶۰۰ عضو هیأت علمی، ۱۳ مجله و ۶۰ دپارتمان علمی است.
«مازن الحسنی» با استقبال از توسعه همکاریهای ۲ جانبه دانشگاههای ایلام و واسط، خاطرنشان کرد: براساس بررسیهایی که انجام دادهایم، دانشگاه ایلام یک دانشگاه معتبر و دارای امکانات خوب آموزشی و پژوهشی و اساتیدی برجسته است و لذا ما آمادگی داریم در سطوح مختلف از جمله راهاندازی مجلات علمی مشترک، تبادل استاد و دانشجو، بورسیه دانشجویان و برگزاری کنفراسهای علمی مشترک، همکاریهای دوجانبه را گسترش دهیم.
نظر شما