«سید وحید میرنظامی» با اشاره به اهمیت محله محوری و تلاش در راستای توسعه این مهم در سطح کلانشهر اراک به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: محله محوری سبب شناخت ظرفیت های درون هر محله، استعدادهای آن محل و استفاده بهینه از آن می شود.
رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک محله محوری را اساس توسعه شهر و بهبود کسب و کار دانست و افزود: ورود مدیریت شهری به فضای کسب و کار، توسعه و درآمدزایی، را به دنبال دارد.
وی با تاکید بر اینکه به طور کلی اشتغال و کارآفرینی از وظایف مدیریت شهری نیست، خاطر نشان کرد: با این حال مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اراک در راستای بهبود فضای کسب و کار در شهر از طرح و ایدههای خلاق حمایت میکند.
این مقام مسئول با بیان اینکه مدیریت شهری میتواند در قالب ارائه خدمات به محلهها بسترهایی را برای رونق در فضای کسب و کار شهری فراهم سازد، گفت: زمانی که محله محوری اساس توسعه شهر را شکل دهد، بهبود فضای کسب و کار نیز از نتایج آن خواهد بود.
میرنظامی در ادامه خاطر نشان کرد: تشکیل بازارچههای محلی اشتغالزایی را به همراه خواهد داشت و شورای اسلامی کلانشهر اراک با همین هدف محله محوری را در دستور کار قرار داده است.
رئیس شورای اسلامی شهر اراک ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های شهرداری در مناطق مختلف شهر بیان کرد: شهر اراک به ۵۵ محله تقسیم میشود که هر یک از این محلهها باید از امکانات رفاهی، بهداشتی، فرهنگی، ورزشی، تفریحی برخوردار باشد.
میرنظامی اضافه کرد: قطعاً ششمین دوره از شورای اسلامی شهر اراک در طی چهار سال فعالیت خود نمیتواند تمام این امکانات را فراهم آورد چرا که در این شرایط سخت اقتصادی باید انبوهی از طرحها و برنامههای شهری را با بودجه اندکی به ثمر رساند.
این مقام مسئول ادامه داد: ما با الگو قرار دادن شهرهایی چون تهران، اصفهان و مشهد که الگوهای موفقی در محله محوری محسوب میشود قصد داریم در جهت استغنا محلات حرکت کرده و از رفت و آمدهای مردم به هسته مرکزی شهر بکاهیم.
رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک خاطر نشان کرد: با انجام این کار فضای کسب و کار شهری نیز از این رویکرد متأثر شده و رونق خواهد یافت.
نظر شما