کامل گلباغی مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزار شبستان در کردستان اظهار کرد: با پایان یافتن زمان ثبت فعالیتها و آثار اعضای کانونهای مساجد در سامانه بچههای مسجد از تلاشهای شبانه روزی تک تک اعضا، همکاران ستادی، شبکه رابطین، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، روسا و کارشناسان ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستانهای تابعه استان و کلیه کسانی که ما را در این دوره از رویداد ملی فهما یاری رساندند، بر خود لازم میدانم از تلاش و مجاهدت بیوقفه مخلصانه شما تشکر و قدردانی کنم.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان، ضمن خدا قوت گفتن به همه همران این مسیر چند ماهه افزود: در این دوره از رویداد ملی فهما باتوجه به تجربه دو سال گذشته و بهرهمندی از نظر مدیران و کارشناسان ستادی و کانونهای برتر در کل کشور، فرآیند ارزیابی و انتخاب کانونهای برتر در دو مرحله استانی و کشوری انجام میشود.
وی بیان کرد: سامانه فهما تا ساعت 24 تاریخ 30 آذر ماه برای ثبت فعالیتها باز بود و از امروز سه روز به استانها و سه روز به ستاد مرکز یعنی تا 7 دی ماه فرصت بررسی کارتابل داده شده است.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان با بیان اینکه امتیازهای کانونها تا هفت دی ماه جاری قابل تغییر است، افزود: پس از آن همچنین ضریب محرومیت نیز به کانونهای روستایی اضافه میشود که این ضریب 8 درصد است.
گلباغی افزود: از تاریخ 8 تا 11 دی ماه شناسایی و معرفی کانونهای برتر هر رواق اعمال می شود که بر این اساس چهار هزار و 200 کانون فرهنگی هنری در مساجد سراسر کشور که به مرحله استانی راه یافتهاند در تاریخ 12 دی ماه در سامانه بچههای مسجد بارگذاری شده و کانون ها نیز از این موضوع اطلاع پیدا میکنند.
وی اضافه کرد: کمیته انتخاب از 13 تا 20 دی مهلت دارد تا در هر استان بر اساس تعداد کانونها و فعالیتها و حداکثر تا 120 کانون را برای هر استان معرفی کند؛ همچنین در هر رواق میانگین 10 کانون فرهنگی هنری معرفی میشوند و از میان 120 کانون یاد شده نیز 12 کانون به عنوان رواق برتر استان ها به مرحله نیمه نهایی راه می یابند که در مجموع و بر اساس جمع استانها این رقم به 120 کانون فرهنگی هنری میرسد.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان افزود: از تاریخ 26 تا 28 دی ماه پرونده فعالیت کانونهای برتر آماده میشود و امسال هفت داور در رویداد ملی فهما فعالیت میکنند، تفاوت داوری امسال با سال گذشته این است که در دومین رویداد فهما داوریها فنی بود، البته امسال نیز در مرحله استانی داوری فنی داریم اما در مرحله نیمه نهایی کانونها از پنج منظر ارزیابی میشوند.
نظر شما