نگاه  نمایندگان به مسئله فرهنگی تربیتی باشد نه ابزاری

مریم صباغ زاده با بیان این نکته که مجلس باید به سرانه فرهنگی توجه ویژه داشته باشد عنوان کرد: نگاه مجلس به مسئله فرهنگی باید تربیتی باشد چراکه نگاه ابزاری در حوزه فرهنگ آسیب رسان است.

مریم صباغ‌زاده، نویسنده با بیان اینکه باید نمایندگانی را انتخاب کنیم که با مردم روراست باشند، گفت: نجابت، شرافت و کاردانی از ویژگی‌های نماینده خوب است، نماینده‌ای که باید با مردم صداقت داشته باشد نه اینکه تمام تلاش خود را انجام دهد تا برای 4 سال عنوان نمایندگی را برای انجام مقاصد خود به یدک بکشد.

 

وی ادامه داد: اگر در این عرصه خطیر مسئولیت‌پذیری کسی احساس می‌کند که اگر کنار برود دیگری بهتر می‌تواند وظیفه خدمت‌رسانی به مردم را انجام دهد باید آن‌قدر وجدان داشته باشد که خود را کنار بکشد.

 

وی با بیان اینکه امروز ما در شرایطی قرار داریم که تشتت عقاید و آرای فرهنگی روبرو هستیم، عنوان کرد: امروز عقاید سران و بزرگان فرهنگی در مورد برخی از مسایل متفاوت است و ما باید تلاش کنیم تا به یک تفاهمی در این عرصه دست یابیم چرا که این مسایل بسیار مهم و حساس هستند و ذهن جوانان ما را درگیر خود کرده‌اند.

 

صباغ‌زاده با اشاره به اینکه مدیران عرصه فرهنگ و اولیای فرهنگی باید به تفاهم در عرصه‌های مختلف رسیده باشند، عنوان کرد: اختلاف سلیقه‌ها در مورد اهدای جوایزی چون جشنواره شعر فجر، اسکار همه اینها می‌تواند در ذهن جوانان که سرمایه‌های آینده ما هستند، تفرقه ایجاد کند، بنابراین به عنوان عضوی از خانواده فرهنگی از مجلس آینده توقع دارم که به این تفاوت‌ها و نگرش‌های متفاوت در عرصه فرهنگی پایان دهند.

 

وی ادامه داد: همسویی مجلس در سیاست‌های فرهنگی می‌تواند به ارتقای سطح فرهنگی، تحولات و احراز جایگاه فرهنگی جهانی به ما یاری برساند و فرهنگ عمومی جامعه را بالا ببرد، از این رو از اهمیت بسزایی برخوردار است.

 

این نویسنده عنوان کرد: مسئله دیگری که به عنوان یک عضو از خانواده فرهنگی از مجلس آتی انتظار دارم این است که سرانه فرهنگی بخش‌های مختلف را جدی بگیرند و نگاه ابزاری به این مسئله نداشته باشند. نگاه مجلس به مسئله فرهنگی باید تربیتی باشد.

 

وی تصریح کرد: همچنین در حوزه کتاب و تألیفات باید برنامه‌ریزی‌های شاخصی در مجلس صورت گیرد. در حوزه جوایز فرهنگی نیز ما در حال حاضر با مشکلات متعددی روبه رو هستیم، به عنوان مثال ما چندین جایزه فرهنگی دولتی داریم که راه به جایی نمی‌برند که به نظر من می‌توان با جمع‌کردن این جایزه‌ها در یک عنوان و کاربردی‌تر کردن آن انگیزه‌های بیشتری را برای تولید آثار فرهنگی شاخص ایجاد کند.

 

وی درباره مسایل پژوهشی عنوان کرد: در عرصه پژوهشی نیز سطح دانشگاه‌های ما بسیار نازل شده است و ما شاهد حضور استادانی کم‌سواد در کرسی‌های دانشگاه هستیم و این مسئله سطح دانش‌افزایی دانشجویان ما را کاهش می‌دهند، بنابراین تصویب درجه خاص علمی برای استادان مسئله‌ای است که باید در مجلس مورد توجه قرار گیرد و همه اینها زیربنای فرهنگی جامعه ما را می‌سازد و از ارزش خاصی برخوردار است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 112961

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha