حجتالاسلام «جواد فراهانی» با اشاره به اهمیت فعالیت در راستای امور قرآنی و تبیین بیش از پیش این مهم در جامعه به ویژه در بین نسل جوان و نوجوان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: فعالیت در زمینه فرهنگ و معارف قرآنی و توجه به دستورات و پیام این کتاب الهی امری ضروری است و همگان باید در این راستا تلاش کنند.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان مرکزی، با اشاره به اینکه همواره در این راستا فعالیت انجام می شود، بیان کرد: هر چه در زمینه قرآن و معارف نورانی آن در جامعه کار شود باز هم کم است چرا که قرآن کلام پروردگار و راه نجات انسان ها است و راه سعادت و سلامت را به انسان ها نشان می دهد.
وی با بیان اینکه قرآن کریم برای همه موانع و مشکلات پیش روی ما راهکار دارد، افزود: هر اندازه در زمینه ترویج فرهنگ و معارف قرآنی و بکارگیری تعالیم نورانی آن در زندگی تلاش کنیم باز هم کم است.
تدوین برنامه راهبردی «تحول در امور قرآنی» استان مرکزی
این مقام مسئول به برنامه ها و فعالیت های اداره تبلیغات در این راستا اشاره کرد و گفت: سیاست های کلی و برنامه های راهبردی و عملیاتی برای تحول در امور قرآنی استان مرکزی با همفکری نخبگان قرآنی تدوین شده است.
حجت الاسلام فراهانی با بیان اینکه این سیاستهای کلی و برنامههای راهبردی از اولویتهای اصلی این اداره در جهت پیشبرد اهداف قرآنی است، ادامه داد: با هدف شناسایی وضعیت قرآنی موجود در بین مردم و همچنین وضعیت موجود فعالان قرآنی مقرر شد، سند راهبردی تحول در امور قرآنی در استان مرکزی را تدوین و در شورای فرهنگ عمومی به تصویب برسانیم.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان مرکزی اضافه کرد: بر اساس مدل «Swot» و با استفاده از همفکری نخبگان قرآنی استان و مصاحبه با اساتید برجسته و هیئت اندیشهورز بانوان قرآنی، در مورد آسیبشناسی وضعیت موجود، نقاط قوت و ضعف موجود در استان و جامعه قرآنی از نظر نرمافزاری و سختافزاری برای بهرهوری در راستای ظرفیت قرآنی موردبررسی قرار گرفت.
این مقام مسئول ادامه داد: به منظور تدوین علمی و دقیق این سند نیاز به برنامهریزی راهبردی داشتیم که بر اساس مدل «Swot» سؤالاتی را طراحی نموده و با مصاحبه و گفتگو با نخبگان قرآنی استان این سند را تدوین کردیم.
اجرای طرح کاهش آسیبهای اجتماعی با همکاری سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک
حجت الاسلام فراهانی خاطر نشان کرد: در این مصاحبهها با بررسی وضعیت موجود قرآن در بین مردم و وضعیت موجود جامعه فعالان قرآنی و شناخت نقاط قوت و ضعف و ظرفیتهای سختافزاری و نرمافزاری در حوزه قرآنی استان نسبت به تهدیدها و فرصتهای لازم برای تحول در امور قرآنی به جمعبندی رسیدیم.
وی با بیان اینکه اجرای طرح کاهش آسیبهای اجتماعی با همکاری سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک، معاونت اجتماعی و فرهنگی سپاه اراک و دفتر امور اجتماعی استانداری در دستور کار قرار گرفته است، ادامه داد: هدف این طرح که در قالب تفاهمنامه ۴ جانبه برگزار خواهد شد، فعالتر شدن خانههای قرآنی و ورود مؤسسات و خانههای قرآنی در موضوعات آسیبهای اجتماعی است.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان مرکزی بیان کرد: به همین منظور این برنامه در ۱۴ محله آسیبپذیر و حاشیه شهر توسط خانهها و مؤسسات قرآنی اجرا خواهد شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه این برنامه از دیماه امسال شروع میشود، خاطر نشان کرد: برنامه مذکور تا اسفندماه ادامه خواهد داشت و در این برنامه کلاسهای آموزشی با موضوعات مهارتهای ارتباطی زوجین و مهارت خودشناسی و همسرشناسی برگزار می شود.
نظر شما