تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد ماهشهر و پتروشیمی بندرامام منعقد شد

در جهت توسعه علمی و صنعتی منطقه و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه و مراکز پژوهشی و به منظور تمرکز همکاری‌های پژوهشی و فناوری بین شرکت پتروشیمی بندرامام و دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر تفاهم‌نامه همکاری به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، در جهت توسعه علمی و صنعتی منطقه و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه و مراکز پژوهشی و به منظور تمرکز همکاری‌های پژوهشی و فناوری بین شرکت پتروشیمی بندرامام و دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر تفاهم‌نامه همکاری به امضا رسید.

 

این تفاهم‌نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر و شرکت پتروشیمی بندرامام با هدف حمایت علمی و معنوی شرکت پتروشیمی بندرامام از برنامه علمی صنایع پتروشیمی در چارچوب نظام پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی منعقد شد.

 

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر از طرف سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۹۷ به عنوان قطب برنامه علمی صنایع پتروشیمی برگزیده شد و اساتید و محققان این دانشگاه با همکاری صنعتگران حوزه پتروشیمی به شناسایی مشکلات این صنعت در زمینه‌های پژوهشی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی مشغول هستند.

 

شرکت پتروشیمی بندرامام در سال ۱۳۵۲ از مشارکت شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران و شرکت میتسویی ژاپن تحت نام شرکت پتروشیمی ایران و ژاپن شکل گرفت و در سال ۱۳۶۵ در پی کناره‌گیری شرکت میتسویی از پروژه ساخت مجتمع، کلیه سهام آن توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران خریداری و نام آن به شرکت پتروشیمی بندرامام تغییر پیدا کرد. ظرفیت اسمی تولید این مجتمع ۶/۹ میلیون تن در سال می‌باشد.

 

«پژمان شعبانی» در این خصوص اظهار کرد: انعقاد تفاهم نامه همکاری با شرکت پتروشیمی بندرامام که به لحاظ حجم ظرفیت تولید و تنوع محصول، جایگاه نخست را در صنعت پتروشیمی کشور داراست برای ارتقای فعالیت‌های برنامه علمی صنایع پتروشیمی بسیار حایز اهمیت است.

 

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر افزود: محصولات اصلی صنعت پتروشیمی شامل اتیلن، پروپیلن، بوتادین، بنزن، تولوئن و زایلین‌ها در این مجتمع پتروشیمی تولید می‌شود و عمدتاً به محصولات میانی و فرآورده‌های نهایی همچون پلی اتیلن سبک، پلی اتیلن سنگین، لاستیک مصنوعی، پلی وینیل کلراید، پارازایلین و MTBE  تبدیل می‌گردند.

 

وی بیان کرد: توجه به این تنوع محصولات و فرآیندها و حجم گسترده نیروی انسانی شاغل در این شرکت، باعث می‌شود تا زمینه‌های پژوهشی بسیاری در حوزه‌های فنی و مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی در این شرکت شناسایی شود که امیدواریم در تعاملی سازنده با کارشناسان فنی و زحمتکش این شرکت به نتایج خوبی برسیم. 

 

شعبانی اضافه کرد: اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند جهت انتخاب زمینه‌های پژوهشی مرتبط با صنعت پتروشیمی به برنامه علمی صنایع پتروشیمی مندرج در سامانه پژوهشیار به نشانی https://ris.iau.ac.ir  مراجعه نموده و با نیازهای واقعی صنعت پتروشیمی کشور آشنا شوند.

 

وی تصریح کرد: همچنین برای ارتباط با مجری برنامه علمی صنایع پتروشیمی و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی واحد ماهشهر، دکتر سیدمحسن پیغمبرزاده می‌توانند با نشانی پست الکترونیکی peyghambarzadeh@gmail.com در ارتباط باشند.

 

کد خبر 1129077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha