مواد مخدر ابزار دشمنان برای از بین بردن استعدادهای جوانان ما است

معاون اول قوه قضائیه گفت: پدیده مواد مخدر ابزار دشمنان برای از بین بردن استعدادهای جوانان ما، فروپاشی خانواده‌ها، از بین بردن جامعه انقلابی ما و گسترش آسیب‌های اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام محمد مصدق در سومین نشست فصلی معاونان، مدیران و دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کشور که با عنوان ایفای نقش موثر دستگاهها و سازمانها در امر مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، اظهار کرد: این نشست تخصصی بسیار مفید است، مشروط بر اینکه خروجی این نشست مورد عمل قرار گیرد. یکی از مواردی که بیشتر باید توجه داشت ما نشستهای علمی کم نداریم، نشست علمی را خوب برگزار میکنیم اما مهمتر این است که بعد از نشست علمی خروجی آن را موردتوجه قرار دهیم و کمیته ای تشکیل دهیم تا موضوعات را پیگیری کنند. معمولا در این خصوص کم می‌گذاریم.

وی با بیان اینکه پدیده مواد مخدر ابزار دشمنان برای از بین بردن استعدادهای جوانان ما، فروپاشی خانواده‌ها، از بین بردن جامعه انقلابی ما و گسترش آسیب‌های اجتماعی است و این روشن است، گفت: مقابله با این پدیده شوم هم جز ضروریات است و باید مقابله کرد با روشهایی که در پیش داریم.

معاون اول قوه قضائیه با اشاره به نمایشگاه ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: انصافا کارهای تحقیقی و پژوهشی بسیار خوبی انجام شده است. تحقیقاتی که انجام شده، به صورت کتابخانه ای و میدانی بسیار تحقیقات جامع است. در جامعه ما هنوز این زحمات شما مشخص نیست و من که به عنوان یک چهره علمی هستم و ۳۰ سال است که خدمت دانشجویان هستم و همواره دنبال مسایل علمی و تحقیقی هستم برای من این تحقیقاتی که امروز مشاهده کردم تازگی داشت. عملیاتی کردن این تحقیقات یک طرف قضیه است و اینکه در جامعه ما بدانند که یک ستادی در رابطه با این موضوع انقدر وقت گذاشته و تحقیق کرده، کار بسیار دارای ارزشی است.

مصدق با بیان اینکه ما در قوه قضاییه که درگیر آسیب‌های اجتماعی و جرائم و تخلفات هستیم میبینیم که ریشه بسیاری از جرائم و آسیبهای اجتماعی مانند سرقت، طلاق و حتی جرائم خشن مثل قتل یکی از عوامل بسیار مهم اش بحث اعتیاد است، گفت: ۴۵ درصد زندانیان ما را همین موضوع به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: اصلاحیه قانون مبارزه با مواد مخدر یکی از ضروریات است. از مدت‌ها پیش این لایحه قضایی با همکاری قوه قضاییه، ستاد، دادستانی کل و نیروی انتظامی لایحه جامعی تنظیم شده و در این جلسه قول می‌دهم که پیگیری کنم با قید فوریت این لایحه که یک لایحه جامعی است برای دولت برود و فرآیند قانون گذاری را طی کند تا به مجلس برسد. البته اگر نکته تکمیلی هم داشتیم میتوانیم هم در دولت پیشنهاد دهیم و هم در مجلس تکمیل کنیم. آنچه برای ما مهم است این است که بلافاصله از قوه قضاییه به دولت برود.

وی افزود: در وضعیت فعلی ضرورت دارد که دستگاههای عضو ستاد مبارزه با مواد مخدر با کار جهادی و تحولی که در پیش دارند؛ تاکید می‌کنم امروز همه کارهای ما باید به صورت جهادی و تحولی صورت گیرد. عزم همگانی در عرصه پیشگیری، آموزش و تبلیغ علیه مواد مخدر و آگاهی به جامعه و نسل جوان که چه اتفاقاتی می افتد اگر کسی درگیر آن شود، جز ضروریات است.

معاون اول قوه قضاییه گفت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که باید تعیین تکلیف شود موضوع اموال و وسایل مکشوفه در ارتباط با مواد مخدر است. خودروهایی که در این خصوص کشف شده و اکنون در پارکینگها نگهداری می‌شود. یکبار از دو پارکینگ بازدید داشتم. ۴ سال است که ماشین را جلوی افتاب پارک کرده و اکنون که ماشین را نگاه میکنی میبینی ماشین مدل ان برای سه الی چهار سال است اما از بین رفته است. اینها بیت المال است. برای تعیین تکلیف ما مشکل قانون نداریم. مشکل مدیریتی داریم و از دادستان های سراسر کشور درخواست می کنم به پارکینگها نظارت کنند. از اعضای ستاد و نیروی انتظامی میخواهم نظارت جدی در این زمینه داشته باشد. اینها اموال بیت المال است.

کد خبر 1128584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha