اسدالله بیات، رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان با بیان اینکه تاکنون بیش از 250 میلیارد تومان تسهیلات برای گسترش رشتههای مختلف صنایع دستی در این استان هزینه شده است، به خبرنگار شبستان گفت: در سال جاری 7 میلیارد تومان برای این امر در نظر گرفته شده است که شاهد موفقیتهایی خوبی هستیم.
وی با بیان اینکه لالجین به عنوان قطب سفال کشور محسوب می شود، افزود: شاهد احیای رشتههای جاجیمبافی، گلیمبافی، نمدمالی، فرش دستباف، قلمزنی، نقره کوبی و... در سایر نقاط استان می باشیم.
بیات با بیان اینکه رسانهها در ترویج و شناساندن رشتههای مختلف صنایع دستی استان به مردم تلاش بیشتری را داشته باشند، اضافه کرد: همکاری بیشتر بانکها در ارائه تسهیلات به متقاضیان در رشتههای صنایع دستی می تواند پیشرفت روز افزونی را برای مردم هنرمند همدان به ارمغان آورد.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان، افزود: آموزش رشتههای صنایع ذستی یکی از برنامههای ما در توسعه رشتههای صنایع دستی است .
وی بر ترویج و گسترش رشته مرواربافی در استان همدان تأکید کرد و گفت: با حمایتهایی که از این رشته و بقیه رشتهها صورت می گیرد تسهیلات نیز به فعالان در این رشته داده می شود و پیگیر مشکلات آنها خواهیم بود.
وی از فعالیت تعداد زیادی از بانوان روستای قشلاق دهنو ملایر در رشته مروار یدو سبدبافی خبر داد و افزود: در روستاهای میآباد و داویجان مروار تولید میشود و عده زیادی در این امر مشغول کار هستند و کارگاههای زیادی در ملایر در این راستا فعالیت میکنند و این محصول از ظرافت صادراتی بالایی برخوردار است.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان از فعالیت 400 نفر در رشته مروار و سبدبافی در ملایر خبر داد و گفت: هنرمندان این رشته در ملایر از سرعت عمل و مهارت کافی برخوردار هستند.
پایان پیام/
نظر شما