به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، آیتالله «قربانعلی دری نجفآبادی» امروز پنجشنبه (18 آذر) در آیین تجلیل از مقام شامخ پرستاران که به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب سلام الله علیه و هفته پرستار در مصلی اراک برگزار شد، گفت: پرستاران با مجاهدت و تلاش مثال زندنی در ایام کرونا در خط مقدم مبارزه با این ویروس و کمک به هموطنان بودند و از هیچ تلاشی دریغ نکردند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، با اشاره به اینکه کارنامه استان مرکزی به واسطه تلاش های کادر بهداشت و درمان در مبارزه با کرونا قابل قبول است، افزود: همه باید قدردان این تلاش ها و از خودگذشتگی ها باشیم.
وی با اشاره به اینکه در ایام کرونا تمامی امکانات استان و مردم و مسئولان بسیج شده اند، ادامه داد: این بسیج همگانی و همدلی، کار بسیار ارزشمندی بود که با حضور مردم، مسئولان، خیرین و کادر بهداشت و درمان برای مقابله با تهدید سلامت مردم شکل گرفت.
این مقام ارشد استان ادامه داد: همه باید قدر دان سربازان خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا باشیم چرا که کادر بهداشت و درمان به ویژه پرستاران تلاش های زیادی را در این راستا انجام داده اند و شبانه روز و با وجود تمام خستگی ها و دلتنگی ها برای فرزند و خانواده در بیمارستان ها حضور داشته و به بیماران رسیدگی می کردند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک همچنین به انجام واکسیناسیون در مصلای بیت المقدس شهر اراک اشاره کرد و گفت: مکان مصلی اراک ۲ ماه زودتر از کشور برای واکسیناسیون به صورت تجمیعی عمل کرد.
زحمات بیدریغ کادر درمان تاریخ بهداشت استان ثبت و ماندگار است
در ادامه این مراسم سید «محمد جمالیان» نیز ضمن تقدیر از کادر بهداشت و درمان گفت: مردم و مسئولان قدردان زحمات پرستاران و کادر درمان در زمان شیوع کرونا هستند و هیچ تلاشی از آنان در نظر مردم مغفول نمانده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک با تاکید بر اینکه زحمات بیدریغ کادر درمان در دوران کرونا در تاریخ بهداشت استان ثبت و ماندگار خواهد بود، افزود: کسب رتبه برتر کشوری دانشگاه علوم پزشکی اراک مرهون حمایتهای معنوی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در حوزه بهداشت و درمان است.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه ۱۴ دانشجو جدید بینالمللی برای تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی اراک پذیرش شدهاند، خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۷۰ دانشجو خارجی در دانشگاه علوم پزشکی اراک در رشتههای پزشکی، پرستاری، اتاق عمل و دندانپزشکی مشغول به تحصیل هستند.
وی همچنین با بیان اینکه تعداد پرستاران استان مرکزی نسبت به تخت بستری مراکز درمانی، هفت دهم بود، بیان کرد: این رقم با جذب پرستار در سال گذشته به ۹ دهم رسیده و هنوز با شاخص استاندارد یک و ۲ دهم پرستار بهازای هر تخت بستری فاصله است.
نظر شما