عباس تجری، کارشناس قرآن سازمان آموزش و پرورش استان همدان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: طرح" در محضر قرآن" با هدف گسترش انس با قرآن و ارتقای سواد قرآنی و به منظور رفع مهجوریت قرآن اجرا می شود.
وی، توسعه انس با قرآن و ارتقای سواد قرآنی در بین مدارس استان را از اهداف اجرای این طرح برشمرد و اضافه کرد: قرآن معجزه جاوید برای رسیدن انسان ها به کمال است و اجرای این طرح به کارگیری این ابزار مقدس در تمامی مراحل زندگی و پایه و اساس تمام مبانی تربیتی است.
کارشناس قرآن سازمان آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: حقیقت قرآن در توسعه، ترقی و تعالی بشریت است و جامعه قرآنی می تواند الگوی مناسب برای سایر جوامع بشری باشد.
تجری اذعان کرد: همسویی مدرسه و خانواده دو عامل غنی بخش آموزش های قرآنی است و به یقین با پیوند این دو عامل، تأثیر گذاری مطلوب تری را شاهد خواهیم بود و می توان از ظرفیت ها و استعداد های والای نونهالان در عرصه های قرآنی نهایت استفاده را برد.
وی بر گسترش فعالیت های قرآنی در تمامی سطوح تاکید و خاطر نشان کرد: آموزش قرآن و مفاهیم آن باید از سنین کودکی و نوجوانی آغاز شود چرا که دشمنان می خواهند روح و روان کودکان ما را تخریب کنند.
پایان پیام/
نظر شما