امثال هاشمی حاضر به مرزبندی با دشمنان اسلام و انقلاب نشدند

بذرپاش در تحلیلی خطاب به افراد موثر در فتنه 88 تاکید کرد: مطالبه به حق و منطقی ملت ایران از کسانی که تمام آبرو و اعتبار خود را از این انقلاب و ارزش‌های این ملت دارند، پابرجاست.

به گزارش خبرگزای شبستان، مهرداد بذرپاش، مسئول واحد برنامه ریزی، آموزش، نظارت و ارزیابی جبهه متحداصولگرایان در یادداشتی تحلیلی به موضوع ماجرای الجنادریه و سکوت برخی پرداخته است.
بنا برگزارش پایگاه خبری- تحلیلی جبهه متحد اصولگرایان؛ بذرپاش در این تحلیل می نویسد:

در روزهای اخیر حقایقی جدید از ماهیت برخی اصلاح‌طلبان موثر در فتنه 88 برای افکار عمومی افشا شد. نخستین آنها حضور عطاءالله مهاجرانی، وزیر شناخته شده دولت خاتمی و معاون رئیس‌جمهور در دولت هاشمی‌رفسنجانی است که به همراه برخی چهره‌های ضدانقلاب در بزم «الجنادریه» در عربستان سعودی حاضر شد و علاوه بر مغازله با حکام جائر آل‌سعود (این دشمنان همیشگی اسلام)، بنابر اخبار موثق کمک مالی کلانی نیز در راستای تقویت تشکیلات جنبش سبز در خارج از کشور و مبارزه با نظام جمهوری اسلامی از آل‌شیطان دریافت کرد.

 

خبر دوم که به عقیده نگارنده اهمیت بیشتری نیز داشت، انتشار گزارش جلسات محرمانه رجبعلی مزروعی، اردشیر امیرارجمند و مجتبی واحدی از اعضای شورای هماهنگی راه سبز امید با گروهک محارب فدائیان خلق بود که طی گزارش‌هایی از سوی رسانه ها‌ در اختیار افکار عمومی قرار گرفت و انتشار آن همچنان ادامه خواهد داشت. در بین این 3 نفر نیز که هر یک‌از آنان یکی از سران فتنه را نمایندگی می‌کند، رجبعلی مزروعی مشاور اقتصادی محمد خاتمی بوده است. اخبار حضور اصلاح‌طلبان در چنین محافل و جلساتی البته مساله تازه‌ای نیست.

 

در این سال‌ها بسیار بوده‌اند وابستگان احزاب اصلاح‌طلب و نزدیکان خاتمی که به دامن بیگانه گریخته و از همراهی با ملت ایران و نظام منتخب این ملت توبه کرده‌اند اما سوال اساسی اینجاست که چرا آقایان خاتمی و هاشمی نسبت به رفتارهای نزدیکان سابق خود موضعی اتخاذ نمی‌کنند؟ آیا همنشینی با حکام خونریز آل‌سعود که دستشان تا مرفق به خون شیعیان مظلوم عربستان و بحرین آلوده است از نظر حضرات حتی در این حد هم قبح ندارد که لبی ‌تر کنند و موضعی بگیرند؟ آیا رئیس‌جمهور سابق ایران شعار دموکراسی و حقوق بشر را تنها برای ایران سر می‌دهد و حکام حجاز که در راس یکی از استبدادی‌ترین حکومت‌های جهان هستند و مردم عربستان را از ابتدایی‌ترین حقوق انسانی‌شان محروم کرده‌اند، شایسته یک‌ اخم آقایان هم نیستند؟ آیا آقای خاتمی دیدار مشاور سابقش با مرکزیت گروهک فدائیان خلق یا حضور وزیر فرهنگ دولتش در محفل ننگین آل‌سعود را امری متعارف تلقی می‌کند که سکوتی چنین سنگین پیشه کرده و دم نمی‌زند؟ سکوتتان علامت شرم است یا رضایت؟ آقای هاشمی شما چطور؟ آیا همکاری معاون سابق شما با BBC (این رسانه رسمی دولت جنایتکار انگلیس) نوعی توهین آشکار به گذشته انقلابی شما نیست؟

 

رجبعلی مزروعی، مشاور سابق خاتمی، در جلسه اخیر خود با مرکزیت گروهک فدائیان خلق صراحتا از خاتمی به عنوان فردی سکولار نام می‌برد و می‌گوید: «خاتمی به عنوان یک ‌روشنفکر پیشرو در قالب‌های گوناگونی اعتقاد خود را مطرح کرده و شما می‌توانید نظر مبنایی او را درباره سکولاریسم و مذهب در لابه‌لای ده‌ها تعبیر مختلف به آسانی پیدا کنید. او در این باره آن قدر پالس داده که نیازی به آوردن مصداق مشخصی نیست». او همچنین از خاتمی به عنوان فردی «ضعیف» و «رمانتیک» نام می‌برد که «محافظه‌کاری‌هایش را در لفافه عقل و تدبیر به خورد ما می‌داد». جناب خاتمی! آیا برای لباسی که بر تن دارید آن قدر حرمت قائل نیستید که در برابر نسبت سکولاریسم از سوی مشاور و همکار سابقتان موضعی بگیرید؟ یا شاید هم مشکلی با این اظهارات ندارید که سکوت پیشه کرده‌اید؟ البته از کسانی که در فتنه سال 88 نقش محوری داشتند انتظاری جز این هم نمی‌رود. وقتی جمهوری اسلامی «دشمن» پنداشته می‌شود لاجرم آمریکا و انگلیس و آل‌سعود و گروهک‌های محارب و تروریست هم باید «دوست» باشند. اسلام و انقلاب و امام و شهدا به کنار، لااقل غیرت کنید و از خود دفاع کنید. آیا علاوه بر «سکولاریسم»، «ضعیف» و «رمانتیک» و «ترسو» بودن را نیز عیبی بر خود نمی‌بینید؟

 

جناب هاشمی! می‌پذیریم که انتظار ما از شما نیز غیرمنطقی است. وقتی حضرتعالی در پیام تسلیت به مناسبت مرگ سلطان بن عبدالعزیز، که دستش به خون حجاج ایرانی آلوده بود، پادشاه عربستان (این خائن به حرمین شریفین) را خادم‌الحرمین می‌نامید و «برای آن فقید سعید غفران الهی و برای خاندان آل‌سعود صبر و اجر» مسالت می‌کنید، لاجرم از دیدگاه حضرتعالی معاون سابقتان هم کار قبیحی مرتکب نشده که به همراه ضدانقلاب ایرانی و دشمنان جبهه شریف مقاومت به دستبوسی خادم‌الحرمین(!) مشرف شده و دستخوشی هم دریافت کرده است.

 

گرچه این حضرات در جریان حوادث پس از انتخابات نیز که از چشم ملت افتادند و مخاطب شعارهای به حق مردم در 9 دی قرار گرفتند، عبرت نگرفته و حاضر به مرزبندی با دشمنان اسلام و انقلاب نشدند. با این وجود، مطالبه به حق و منطقی ملت ایران از کسانی که تمام آبرو و اعتبار خود را از این انقلاب و ارزش‌های این ملت دارند، پابرجاست.

 

ملت ایران در حوادث پیچیده این سال‌ها ثابت کرده برخلاف همیشه تاریخ بسیار جلوتر از خواص مدعی راه می‌سپرد و عدم مرزبندی حضرات یادشده با دشمنان نه تنها آسیبی را متوجه ملت و نظام نخواهد کرد که بر شناخت آنان نیز از خواص مردود خواهد افزود. 12 اسفند روز اعلام برائت ملت ایران است، اعلام برائت از قاتلان شیعیان مظلوم عربستان و بحرین، اعلام برائت از فدایی و منافق و اعلام برائت از قاتلان «مصطفای شهید».

پایان پیام/
 

کد خبر 111853

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha