تشکیلات ما شیوه تحکمی ندارد

بادامچیان درخصوص حذف برخی از نامزدها از جبهه متحد و تشکیل جبهه های دیگر اصولگرایی گفت: تشکیلات ما شیوه تحکمی ندارد.

به گزارش خبرنگار شبستان، اسدالله بادامچیان رییس فراکسیون حزب موتلفه اسلامی در مجلس هشتم در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان مبنی بر اینکه آیا اعضای حزب موتلفه تعهدی برای انصراف از نمایندگی در صورت خط خوردن از لیست جبهه متحد اصولگرایان داشتند، گفت: مهدی جولایی، رضا سعید محمدی و دکتر لاسجردی عضو حزب موتلفه بودند که به نفع جبهه متحد انصراف دادند. آقای خاموشی نیز که در انتخابات حضور دارد به صورت مستقل اظهار نمایندگی کردند اما آقایان غفوری فرد و عباسپور دبیرکل چند تشکل دیگر هستند که از طرف تشکلات خودشان نامزد شده اند و ما هم با نامزد شدن منفرد آنها مشکلی نداریم زیرا در تشکیلات ما شیوه تحکمی وجود ندارد.

بادامچیان درخصوص بداخلاقی های انتخاباتی تصریح کرد: هر نوع بداخلاقی سبب آسیب فراوان می شود متاسفانه در حال حاضر شاهد تخریب دیگران، مطلق دانستن و سیاه دانستن مطلق دیگران هستیم. یکی دیگر از بداخلاقی های سیاسی گرفتن حدسیات و بزرگ کردن آن است از این بداخلاقی ها در خود مجلس هم وجود دارد برخی ها با هم دعوا می کنند و برخورد بدی با یکدیگر دارد اما در نهایت این مردم هستند که باید با نگاهشان انتخاب مناسبی برای مجلس داشته باشند تا در مجلس نهم با حفظ وحدت و اخلاق در عرصه سیاسی حاضر شویم.

این نماینده مجلس هشتم در پاسخ به سوالی مبنی بر تعداد مناسب نمایندگان مجلس با 48 میلیون رای دهنده انتخاباتی گفت: ما طبعاً با افزایش جمعیت نمایندگان در هر 10 سال موافقیم و طرحی در این موضوع داشتیم که بررسی آن را برای افزایش تعداد 20 نفری نمایندگان مجلس به بعد از انتخابات سپردیم و ما در این قضیه دوگمیت نداریم.

این عضو حزب موتلفه در مورد سفر اعضای حزب به کشورهای دیگر تاکید کرد: ما به همه کشورها از جمله لبنان، ترکیه، مالزی، بوسنی، فلسطین سفر کرده و می کنیم از تجارب آنها در زمینه حزبی استفاده کرده و تجارب خودمان را به آنها منتقل می کنیم.

بادامچیان در واکنش به نظر علی مطهری درخصوص حکم حکومتی خواندن نظرات ولی فقیه و جایگاه ایشان در عرصه سیاسی تصریح کرد: نظر رهبری شخصی نیست در ایران که یک نظام اسلامی است قوانین ما بر مبنای اسلام و حقوق بین الملل شکل می گیرد در اسلام کشور هم قانون دارد و هم ضرورت و هم مصلحت و کشور تنها به وسیله قانون اداره نمی شود همانطور که کشورهایی مانند آمریکا نظر رییس جمهور را در مواقع ضرورت و مصلحت حکم حکومتی می نامند کشور اسلامی ایران نیز نظر ولی صالح را در مواقع ضرورت و مصلحت حکم حکومتی دانسته و به همراه قانون این کشور را اداره می کند البته ایشان در مواقع مختلف نظر خودشان را مطرح می کنند که نمایندگان مجلس به انتخاب خودشان رعایت نظر رهبری می کنند.

او همچنین درخصوص نمایندگی حزب موتلفه در طبقات مختلف جامعه گفت: چون ایران می کوشد که تضاد طبقاتی را به تفاهم طبقاتی تبدیل کند حزب موتلفه نیز نماینده تفاهم طبقاتی در مجلس شورای اسلامی است.

بادامچیان در ادامه درخصوص وحدت اصولگرایان گفت: امکان دارد مانند اولین دوره مجلس شورای اسلامی ما در لحظات آخر به وحدت بین اصولگرایان برسیم که از نظر سیاسی من این امر را بعید می دانم زیرا اشخاصی از جبهه پایداری هستند که راضی به حضور نداشتن برای وحدت بین اصولگرایان نیستند.

بادامچیان در خصوص برنامه های حزب موتلفه اسلامی در مجلس نهم خاطر نشان کرد: ما خزانه ارزیمان پر است و مثل کشورهای اروپایی فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و یونان در حال ورشکستگی نیستیم و مانند آمریکا دارای بحران اقتصادی نیستیم زیرا هیچ بدهی ارزی و ریالی به هیچ کشوری نداریم. از نظر پشتیبانی مالی و نیروهای تحصیل کرده بسیار قوی هستیم اما چه دلیل دارد کشورمان دچار گرانی های آزاردهنده، تورم غیر منطقی، اشتغال و شهر نشینی های بلاجهت است؟ مجلس نهم باید مجلسی باشد که در دهه چهارم نظام بتواند مشکلات را با استفاده از شیوه های علمی حل کند.

وی با اشاره به اینکه حزب موتلفه اسلامی سه محوریت اصلی برای برنامه هایش در مجلس دارد، گفت: اول این که مساله نظام اقتصاد اسلامی را پیگیری کنیم برای تدوین و مدل سازی تصویب شود. نظام اقتصاد اسلامی نه نظام کمونیستی نیست و نه نظام سوسیالیستی است و نظام کاپیتالیسم است بلکه ابتقای وجه الله و ابتقای رضوان الله در نظام اقتصاد اسلامی مطرح است. در میان مدت هم به طرف طرح های ضربتی و مقطعی پیش می رویم تا مشکلات را سریع حل کنیم.

بادامچیان افزود: دولت به کارشناسان بانک مرکزی تحمیل می کند که سیستم تک نرخی ارزی را اعلام کند که در این دوران سیاست صحیح اقتصادی چند نرخی است. نرخ مربوط به مواد اولیه کارخانه ها و کالاهای ضروری ما باید نرخی باشد که در تولیدات کالا گران نشود که تک نرخی بودن موجب گران شدن می شود. برعکس ما اگر خواستیم کاری بکنیم باید جلوی کالای لوکسمان را بگیریم. ما الان چند نرخی لازم داریم. ما در کشورمان در طول این 30 سال همه کار کرده اند. الان هم اگر بخواهیم کشورمان پیش برود باید هر کس بخواهد برای کشورمان کار کند را به وحدت دعوت کنیم و بعد هم بیاییم طرح جامع بدهیم. مثلا طرح مسکن مهر که طرح بدی نبود مشکل آفرین است و هرکس بعدا مسول آن شود با مشکلات فراوانی روبرو خواهد شد. باید تدبیر کنیم جمعیت را در یک طرح توزیع علمی جمعیتی را به صورت متوازن پخش کنیم.

وی خاطرنشان کرد: کشور ما یکی از کشورهایی است که در مدار خشک قراگرفته و بسیار مشکل آب دارد. از نظر ما 47 میلیارد متر مکعب را در یک طرح جامع علمی دقیقی که بتوانیم آب کشور را توزیع علمی بکنیم را مشمول کنیم تا مشکل کم آبی نداشته باشیم.طرح های جامع بازرگانی، صنعت، جمعیت، تولید و مصرف داریم که باید در مجلس آینده پیگیری بکنیم.

پایان پیام/
 

کد خبر 111808

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha