انتخابات آزمون بزرگ و دغدغه دوستداران انقلاب است

روح‌الامینی با اشاره به اینکه اتفاقات 2سال اخیر کشور از سوی غافلین، جاهلین و نادا‌ن‌ها دشمن را امیدوار و شاد کرد، گفت: این مسایل باعث شده است که شاهد دغدغه مشارکت بالا در انتخابات از سوی دوستداران انقلاب شویم.

به گزارش خبرنگار شبستان، عبدالحسین روح‌الامینی،  عضو شورای مرکزی جبهه ایستادگی در برنامه دیروز، امروز، فردا که به صورت تلفنی میهمان این برنامه بود در ارزیابی فضای انتخابات در کشور گفت: مهم‌ترین دغدغه‌ای که در طول 32 سال گذشته ایام عزت و پایداری نظام جمهوری اسلامی و مشارکت مردم است.

وی بر لزوم مشارکت گسترده مردم در انتخابات با توجه به شرایط حساس کشور تأکید و تصریح کرد: در چنین شرایطی که مواجهه با تحریم و تهدید دشمنان هستیم به گونه‌ای که دشمنان به این کشور این روزها چنگ و دندان بیشتری نشان می‌دهند و دلخوش به برخی از مسایل هستند حضور مرردم در انتخابات باید گسترده باشد. البته در طول انقلاب ما همواره شاهد تحریم‌ها و تهدید‌ها دشمنان بودیم و این امری تازه نیست.

روح‌الامینی ادامه داد: بسیاری از مسایلی که در دو سال اخیر رخ داد موجب شد غافلین، نادان‌ها و جاهلین دشمن را امیدوار و دشمن‌شاد کنند. این مسایل باعث شده که دغدغه دوستداران انقلاب به بحث مشارکت بالا شود و در انتخابات پیش‌رو با‌شکوه‌تری را نسبت به دیگر انتخابات شاهد باشد. در ابتدا فضایی خوب را در شروع انتخابات شاهد نبودیم ولی با نزدیک شدن به انتخابات فضایی بهتر حاکم است.

وی در ارزیابی میزان متضرر شدن حاشیه‌نشینی های انتخابات در نپیوستن به متن گفت: کسانی که در زاویه تحریم و حاشیه قرار گرفتند و از رودخانه خروشان انقلاب و نظام و آحاد مردم جدا کردند همیشه ضرر کرده‌اند. در طول 32 سال انقلاب خوشبختانه قطار انقلاب کسی را پیاده نکرده. نوعا کسانی هستند که نظام در مسیر با آنها آنچنان صبر و حوصله به خرج داده است که بسیاری حوصله‌شان سر رفته ولی آنها خودشان، خودشان را محروم کرده‌اند.

وی ادامه داد: شرط‌گذاری اخیر و مطالبات غیر واقعی آنها نشان‌ می‌دهد که نظام در کنار ریزش‌ها همواره رویش‌هایی نیز داشته است که بزرگ‌ترین ضربه را حاشیه‌نشین‌ها به خودشان می‌زنند و ضربه آخر در یوم‌الله 12 اسفند به دنبال 9 دی و حوادثی که در فتنه 88 رخ داد است اگر در این صحنه نیز حاضر نشوند و اگر در کنار مردم نباشند برای مشارکت سرنوشت‌شان در کنار چه کسانی خواهند بود؟

روح‌الامینی ادامه داد: مجلس آتی باید در جهت برنامه پنجم تلاش کند که این برنامه پنجم ذیل سیاست‌های کلانی است که رهبری ابلاغ کردند و در افق چشم‌انداز بخشی از چشم‌انداز 20 ساله مااست. مجلس آینده باید برای برنامه ششم نیز برنامه‌ریزی داشته باشد رقابت‌ها باید ایجابی، اثباتی و آینده باشد.

عضو شورای مرکزی جبهه ایستادگی پیرامون فضای نقد در میان گروه‌ها گفت: به عنوان مثال افکار عمومی نمی‌پسندند که در مورد جنایت کهریزک بحثی از سوی من صورت نگیرد ولی رویه‌ای را خود من از روز اول در پیش گرفتم که در مسیر حقوقی، قانونی و قضایی در کمیته‌ای که از سوی مقامات عالی نظام شکل گرفت شرکت کردم ولی می‌شد راه دیگری را نیز رفت و یا حتی گلایه‌های سنگینی را ما داشتیم، قوه‌ای کمیته کارشناسی همانند مجلس فعلی تشکیل می‌دهد و بیانیه‌ای صادر و محکوم می‌کند و ابعاد کار را به قوه قضاییه منتقل ولی متأسفانه در قوه دیگر فردی متهم بالاترین پست را می‌گیرد.

روح‌الامینی ادامه داد: همه ما می‌توانیم پی‌گیر نقد دلسوزانه باشیم و فضای تخریب و انتقام‌کشی نشود و حق و حقوق جامعه و نظام را پی‌گیری کنیم در این فتنه بالاترین‌ ظلم‌‌ها به نظام وارد شد.

بنا بر این گزارش، در ادامه، محمدحسین صفار هرندی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سابق نیز در این برنامه با اشاره به اینکه این انتخابات اولین آزمون ملت پس از انتخابات 88 با آن همه ناملایمات و تلخی است، گفت: انتخابات 88 که با مشارکت 40 میلیونی مردم همراه بود به جای آنکه به عنوان دستمایه‌ای برای چانه‌زنی ملت در محیط بین‌المللی در مقابل کسانی که می‌خواستند از کسانی می‌خواستند باج‌خواهی کنند و سبب تحقیر یک ملتی که در طول 32 از پیروزی انقلاب آن گذاشتم و کسانی که تجربه دموکراسی و اقدامات دموکراتیک نداشتند به ما طعنه و از ما خرده‌گیری می‌کردند.

وی ادامه داد: این انتخابات از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و از طرفی ما در موقعیتی قرار گرفته‌ایم که دشمنان ملت روز به روز به کشور حساس‌تر می‌شوند و درصدد مقابله با ما هستند.

صفار هرندی چالش آنها با ایران را فراتر از مسایل هسته‌ای عنوان کرد و ادامه داد: خود آنها نیز بر این مسئله اذعان دارند که اصل قضیه نفوذ بر ایالات متحده آمریکا است که این به معنای دوقطبی شدن جهان یک طرف با محوریت آمریکا و جهان سرمایه‌داری و سلطه است و طرف دیگر نیز جهان اسلام به پا خواسته است که می‌خواهد از زیر یوق جریان استکبار خارج شود و آن هم یک محور صدای انقلاب اسلامی که در ایران به گوش می‌رسد و در جهان پژواک می‌یابد.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پیروزی‌های داخلی کشور در عرصه دانش و فناوری و در حوزه نظام‌سازی مورد پسند دشمن نیست و در حال حاضر دشمن خود نیز اذعان به قدرت ایران در سطح منطقه دارد.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت تغییر و تحول در درون جبهه‌های مختلف رقیب در محیط انتخابات کشور وجود داشته است، خاطرنشان کرد: جبهه‌های معروف کشور جبهه چپ در برابر راست، جبهه محافظه‌کار در مقابل رادیکال و در اواخر نیز جبهه اصلاح‌طلب در مقابل اصولگرا همه در درون خودشان مجموعه احزاب، گروه‌ها و احزاب را به همراه داشته‌اند و در آستانه انتخابات نیز طبیعی است گاهی جابه‌جایی‌هایی میان مهره‌های آنها صورت می‌گیرد.

صفار هرندی خاطرنشان کرد: در جریان انتخابات 88 در حاشیه جبهه اصلاح‌طلبان و گروه تندرو این جبهه که متعلق به این جبهه می‌دانست قواعد شناخته شده بازی را به‌هم زد و در حال حاضر نیز به عنوان یک مشرب و تفکر سیاسی حاشیه‌نشین انتخابات شده‌اند.

وی ابراز کرد: در حال حاضر آنها حوادث را رصد می‌کنند و شرط‌گذار در انتخابات شده‌اند که در این شرط‌گذاری نیز موفق و کامیاب نشد‌ه‌اند زیرا تصور می‌کردند که اگر بگویند آمدن ما در انتخابات مستلزم دریافت امتیاز است  نظام هم در مقابل برآورده کردن خواسته آنها برمی‌آید.

وی ادامه داد: این امتیازطلبی در پیش مردمی که به جای خیلی بزرگ‌ترها هم چنین باج‌هایی را ندادند مورد قبول واقع نشده است، برآوردهایی که خود این جریان نیز انجام دادند به این مسئله رسیدند که مشارکت مردم در انتخابات بالای 55 درصد است.

پایان پیام/

 

کد خبر 111581

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha