از سفره‌های رنگین تا اکتفا به یک نام بدون تصویر

هر نامزد انتخاباتی بنابر شرایط خودش از فرصت اختصاص یافته برای تبلیغات انتخاباتی استفاده می کند تا بتواند به کرسی های مجلس شورای اسلامی راه یابد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، تبلیغات انتخاباتی نهمین دوره مجلس شورای اسلامی که از 4 اسفند آغاز شده ماجراهای جالبی را به همراه داشته است.

30 سال است که هر چهارسال یکبار اسفند صحنه رقابت کاندیداهایی است که برخی هایشان برای رسیدن به کرسی های مجلس دست به هر کاری می زنند. از در و دیوارهای شهر گرفته تا سفره های رنگین همه پایگاه مناسبی برای تبلیغات نامزدهای انتخاباتی شده اند. نامزدهایی که به انواع مختلف و در قالب های متفاوت با چاپ پوستر، تراکت و بروشور نام و عکسشان را بر در و دیوارهای شهرها حک می کنند. تعدادی از این نامزدها هم که البته مدت ها قبل تبلیغاتشان را از زیرلایه های همشهری هایشان آغاز کرده اند اقدام به انداختن سفره های رنگین برای هر محفل انتخاباتی می کنند تا بتوانند در نظر رای دهندگان مهمان تاثیرگذار باشند.

تجربه سی ساله انتخابات مجلس خاطره خوبی از سفره های رنگین در اذهان مردم به جا نگذاشته است. چه بسیار بودند و هستند افرادی که با دادن مهمانی های آنچنانی و البته وعده های دست نیافتنی در این مهمانی ها موفق به کسب آرای کافی برای کرسی های مجلس شده اند و بعد از انتخابات تمام این مهمانی ها و وعده هایشان را به دست فراموشی سپرده اند.

تبلیغات به صورت میدانی نیز یکی از روش های کسب حدنصاب آرا برای کاندیداهای انتخاباتی محسوب می شود. هر نامزد به طریقی شناسه ای از خودش یا حزب و جبهه اش را بر دیوارهای شهری حک می کند. یکی از اقدامات نابخردانه ای که برخی از نمایندگان در این روش انتخاباتی می کنند که در تبلیغات روزهای گذشته هم به چشم خورده، استفاده از نام الله یا در پرچم جمهوری اسلامی ایران در تراکت های انتخاباتیشان یا به هر روش دیگری است که بدون هیچ ملاحظه ای انجام می شود. مردم هم مثل همیشه پس از خواندن بروشورها و تراکت های انتخاباتی آن را به بیرون پرتاب می کنند و به نظر می رسد استفاده از اسماءالاعظم در چنین تبلیغاتی مناسب نباشد.

یکی دیگر از نکاتی که در تبلیغات انتخاباتی مطرح است استفاده از فرصت مجاز تبلیغات برای معرفی بهتر نامزدها به مردم است. اما بسیاری از کاندیداها از این فرصت تنها برای تخریب نام دیگر نامزدها استفاده می کنند. اگر به دنبال نام برخی از کاندیداهای نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که تاکنون هم نماینده مجلس نبوده اند بگردیم، تنها یک نام کوچک در کنار نام دیگر اعضای لیست های انتخاباتی می یابیم که هیچ توضیحی در خصوص گذشته اجرایی خودشان نداده و از برنامه هایشان هم سرسوزنی برای مردم شهرشان نگفته اند. شاید البته فکر می کنند تنها بردن نامشان برای کسب آرای حد نصاب کافی باشد!

در هر صورت این فرصت تبلیغاتی برای هر نامزد انتخاباتی فراهم می شود که هرکدام بنابر شرایط خودشان از این فرصت استفاده می کنند تا بتوانند به مردم معرفی شوند و این مردم هستند که در 12 اسفند مانند هشت دوره گذشته تعیین کننده نفرات حاضر در صندلی های مجلس شورای اسلامی خواهند بود.

پایان پیام/

کد خبر 111506

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha