به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، به دنبال افزایش صلح و سازش از ۴۰ درصد به بالای ۵۰ درصد هستیم، پایان رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش، معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس، تاکید ایران و اقلیم کردستان عراق بر توسعه همکارها از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در سه شنبه ۱۸ آبان است.
وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی شد
محمدباقر قالیباف ،رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی امروز سه شنبه (۱۸آبان)مجلس شورای اسلامی نامه رئیس جمهور برای معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را اعلام وصول کرد.
در متن این نامه آمده است:
جناب آقای محمدباقر قالیباف
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی :
بدوین وسیله دراجرای اصل ۱۳۳ قانون اساسی جناب مسعود فیاضی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی معرفی می شود.
رئیس مجلس پس از قرائت این نامه گفت: معرفی نامه و مستندات به همراه برنامه های ایشان به کمیسیون تخصصی ارجاع شده و پس از بررسی و اعلام نظر کمیسیون های مختلف طی هفته آینده مجلس بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دزر صحن انجام می شود.
تاکید ایران و اقلیم کردستان عراق بر توسعه همکاری های تجاری و بازرگانی
مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه و هیئت همراه که به اربیل سفر کرده اند، در محل اتاق بازرگانی اقلیم کردستان در اربیل با "دارا جلیل خیاط "رئیس و اعضای اتاق بازرگانی اقلیم کردستان عراق دیدار و رایرنی کردند. در این دیدار که "نصرالله رشنودی" سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در اربیل نیز حضور داشت طرفین راه های تقویت وتوسعه همکاری های تجاری و بازرگانی و تقویت روابط فی مابین را مورد بحث وتبادل نظر قرار دادند.
در این دیدار اعضاء اتاق بازرگانی اقلیم کردستان نظرات و پیشنهادات خود را در مورد تقویت روابط تجاری، بازرگانی و اقتصادی ارائه کردند.
صفری در این دیدار آمادگی جمهوری اسلامی ایران، برای ارتقاء فعالیت ها وتبادلات فی مابین در زمینه های مختلف را اعلام کرد.
"دارا جلیل خیاط " نیز آمادگی تجار و بازرگانان اقلیم را برای تحقق این امر اعلام داشت و خواستار تسهیل مسئولان ایرانی پایانه های مرزی در این خصوص و رفع موانع موجود شدند.
به گزارش ایسنا، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه و هیات همراه در ادامه سفر خود به منطقه اربیل اقلیم کردستان عراق با مسئولان و نمایندگان تعدادی از شرکت های فنی و مهندسی ایرانی در این منطقه نیز دیدار و رایزنی کردند.
در این دیدار که سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در اربیل نیز حضور داشت، مشکلات شرکت های مذکور مورد بررسی قرار گرفت.
رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش پایان یافت/ اولین حضور ناوشکن تمام ایرانی دنا در رژه
رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش با برگزاری رژه شناورهای سطحی و زیر سطحی ازجمله ناوشکن تمام ایرانی دنا، به کار خود پایان داد.
در این مراسم که با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی و جمعی از فرماندهان ارشد ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرلشکر حسنی سعدی جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا و همچنین ناظران قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیاء (ص)، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و فرماندهان نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی ارتش و دیگر فرماندهان و مسئولان برگزار شد، انواع یگانهای شناور سطحی و زیرسطحی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شامل ناوشکن تمام ایرانی دنا، انواع ناوشکنها، ناوهای موشکانداز، ناوهای نیروبر و زیردریاییهای کلاس طارق و قدیر، از مقابل ناوشکن سرفرماندهی سهند رژه رفتند.
جنگندههای اف ۴، میراژ و هواپیمای شناسایی P۳F نیروی هوایی ارتش و انواع بالگرد نیروی دریایی ارتش یگانهای سطحی و زیر سطحی را در این رژه همراهی کردند.
همچنین فرمانده کل ارتش پیش از رژه یگانهای شرکتکننده در رزمایش، از برخی تجهیزات و ادوات نیروی زمینی ارتش شامل تانکها، نفربرها، توپها، خودروهای موشکی و سایر تجهیزات سان دیدند.
تجهیزات حاضر در مراسم سان و رژه پایانی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش، تنها بخشی از امکانات بکار گرفته شده با تکیه بر ظرفیت یگانهای منطقه بود که در این رزمایش شرکت داشتنند.
امیر دریادار سید محمود موسوی سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ با اعلام خبر فوق گفت: این زمایش با اجرای سریالها و سناریوهای نظامی مختلف در منطقه عملیاتی با وسعتی بیش از یک میلیون متر مربع برگزار شد.
وی با اشاره به اهداف رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش گفت: این رزمایش با اهدافی از جمله ارتقای توان رزم و دفاع از استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران، استمرار و تقویت حضوری اثرگزار در آبهای دوردست بینالمللی، ارتقای آمادگی ارتش برای ایستادگی در برابر زیاده خواهی دشمنان، شبیه سازی محیط رزم واقعی و اجرای بخشهایی از طرحهای عملیاتی، افزایش هماهنگی بین نیروهای چهارگانه ارتش و قرارگاه مشترک پدافند هوایی در اجرای عملیات مشترک، انتقال دانش و تجربه به نسل جوان در محیط واقعی عملیات، بهره برداری حداکثری بخشی از قابلیتهای موجود در حوزه پهپاد ارتش، ارزیابی سرعت عمل، چالاکی، دقت و قدرت تخریب سامانههای موشکی ساحل پایه، دریاپایه و هواپایه برگزار شد.
مجموع درآمد بر عایدی سرمایه مبنای محاسبه مالیات در کشور است
محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی شب گذشته (دوشنبه 17 آبان) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره فرار مالیاتی علت و راهکارهای مقابله با آن با اشاره به اینکه در مجلس فعلی و دولت سیزدهم توافقهایی انجام شده که کار قبلی که درخصوص طرح مالیات برعایدی سرمایه ناتمام بوده به اتمام برسد، گفت: ما سال گذشته کار را شروع کردیم و کمیته مالیاتی کمیسیون اقتصادی کار را به اتمام رساند و بخشهای نهایی در کمیسیون در حال جمعبندی است.
پورابراهیمی با بیان اینکه موارد اختلافی که ممکن است در بخشی از بندها و تبصره ها باشد به اتمام می رسد، افزود: به تازگی با وزیر امور اقتصادی و دارایی توافقهایی را انجام دادهایم و لذا جمعبندیهایی درخصوص موضوعهای مشترک کاری مطرح شده است و پیشبینی ما این است که ظرف یک ماه آینده بتوانیم طرحی که حائز اهمیت است را به عنوان پایه مالیاتی و مساله جدی کشور دنبال کنیم که مسیر اقتصاد را در بحث سوداگری مدیریت میکند. گزارش ما آماده است تا بتوانیم در ماههای پایانی به صحن علنی بیاوریم و اگر مسائل مربوط به توافقهای ما با دولت نهایی شود، فکر میکنم که سال جاری به جمع بندی برسیم.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه توافقی با وزارت اقتصاد کردهایم که در سرفصل آن هرچه نظر وزارت اقتصاد و تیم اقتصادی دولت است در کار مشترک ما در قالب طرح باشد، گفت: طرح ما در مجلس اعلام وصول شده و مراحل خود را طی کرده است و به محض اینکه گزارش در کمیسیون نهایی شود در اولویت قرار میگیرد تا تصویب شود.
وی با اشاره به اینکه مسیر دولت خیلی طولانی خواهد شد، افزود: ما میخواهیم متنی را مصوب کنیم تا توافق صورت بگیرد، اکنون برآورد این است که بیش از ۸۵ درصد موضوعها مشترک است و امکان دارد در یکی دو حکم موضوعات متفاوت باشد. لایحه دولت درخصوص مجموع عایدی بر درآمد این است که از یک نفر که در کشور زندگی می کند و با یک کد ملی در طول سال میتواند مجموعه فعالیت های مختلف و متنوعی داشته باشد بتوان مالیات گرفت. این عایدی در دنیا تعریف خاص خود را دارد که از چه محلی است. مجموعه اطلاعات در یک سامانه اطلاعاتی تعریف میشود و بر اساس تعریف و مبانی مشخص نسبت به اخذ مالیات در رویکرد مجموعه اطلاعات تصمیمگیری میشود.
به دنبال افزایش صلح و سازش از ۴۰ درصد به بالای ۵۰ درصد هستیم
حجت الاسلام هادی صادقی، رئیس مرکز توسعه شوراهای حل اختلاف شب گذشته (دوشنبه 17 آبان) با حضور در شبکه خبر به تشریح برنامهها و اقدامات و چالشهای شوراهای حل اختلاف پرداخت و با بیان اینکه به دنبال کاهش حضوری افراد در شوراهای حل اختلاف هستیم، گفت: نهایت رسیدگی به پروندهها در شورای حل اختلاف یک ماه است. در شورای حل اختلاف به دنبال آن هستیم تا حضور افراد به شوارها به حداقل برسد و به دنبال توانمند سازی افراد در این مجموعه هستیم.
وی با اشاره به اینکه به دنبال افزایش صلح و سازش از ۴۰ درصد یه بالای ۵۰ درصد هستیم و از این رو در هر شعبه از سه نفری که عضو هستند یک نفر حقوقدان است، گفت: در حوزه رسانه دو حوزه تخصصی در این خصوص داریم که مردم برای شکایتها و خواستههای حقوقی به این قسمت میتوانند مراجعه کنند و در طول یک سال بیش از ده ملیون پرونده ورودی به قوه قضاییه داریم که حدود ۴۴۰۰ ملیون از آنها به شورای حل اختلاف وارد میشوند.
رئیس مرکز توسعه شوراهای حل اختلاف با بیان اینکه ۳۰ درصد از پروندهها که وارد شوراها میشوند به سازش ختم میشوند درباره مراجعه حضوری افراد برای حذف وراثت گفت: دستورالعملی تدوین کرده ایم تا دیگر مردم لازم نباشد حضوری مراجعه کنند و از منزل اقدام به بارگذاری مدارک کنند و استعلامات از سوی ما بصورت اتوماتیک انجام خواهد شد و نیازی به پیگیری نداشته باشد.
حجت الاسلام صادقی با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی دراین حوزه عدم یکپارچگی در دولت الکترونیک است، افزود: لازمه تحقق این موضوع هماهنگی میان دستگاههای مختلف و اتصال به سامانههای ثبت اسناد است و اینکه بتوانیم اطلاعات شناسنامهای فرد، املاک و یا داراییهای آن فرد متوفی را دریافت کنیم که تاکنون سامانههای یکپارچه در دولت الکترونیک شکل نگرفته است. عمده پروندههای ورودی به شوراها پروندههای کیفری است. حدود ۳۲ هزار نفر عضو و کارمند در این مجموعه در حال فعالیت هستند.
نظر شما