به گزارش خبرنگار شبستان، غلامعلی حداد عادل، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در همایش بزرگ سلامت جبهه متحد اصولگرایان که بعدازظهر امروز پنجشنبه 4 اسفند در سالن اجتماعات مسجد امام جعفر صادق (ع) برگزار شد، گفت: ما وقتی نگاهی به جهان اسلام میاندازیم از وضعی که مسلمانان امروز گرفتار آن شدهاند، حیرت میکنیم و این سلطهای که استکبار بر جوامع و دولتهای اسلامی پیدا کرده است، تأسفانگیز است.
وی با اشاره به بروز چند انفجار ظهر امروز در بغداد گفت: ببینید در جهان اسلام چه میگذرد، در بغداد همین امروز چند انفجار رخ داده است، در پیشاور پاکستان نیز انفجار بوده است و یا در سوریه اوضاع به چه ترتیب است.
وی با بیان اینکه در همه این حوادث انگشت پلید اسراییلیها و آمریکاییها به وضوح دیده میشود، یادآور شد: جان و مال مردم مسلمان و بیگناه ملعبه دست کسانی است که میخواهند سلطه خودشان را بر جهان اسلام حفظ کنند.
حداد عادل تصریح کرد: به محض اینکه نوری مالکی موضعی در پشتیبانی از بشار اسد در سوریه گرفت و بر این موضوع که سوریه باید در اجلاس آتی سران عرب شرکت کند، تأکید کرد، میبینیم در عراق یک سری انفجارهای زنجیرهای اتفاق میافتد.
وی ادامه داد: هر جایی که پای این آمریکاییها باز میشود همان جان ناامنی، ترور، قتل و انفجار رخ میدهد.
وی با تأکید بر اینکه خدا را به سبب اینکه در کشورمان به استقلال رسیدهایم شاکریم، گفت: ما باید قدر این انقلاب را بدانیم که بر یک مبانی معنوی استوار است و این مبانی کاملا جلوه اجتماعی و سیاسی دارد یعنی رابطه اعتقادی و قلبیای که مردم به عنوان امت با رهبری دارند و این اعتمادی که از نظر دینی به حکومت دارند رکن اساسی انقلاب ما است.
سرلیست جبهه متحد اصولگرایان با تأکید بر اینکه ما باید این اعتماد مردم را حفظ کنیم، گفت: حفظ این اعتماد در درجه اول با تأکید بر اسلامیبودن انقلاب است یعنی مردم تا وقتی که به این انقلاب اعتماد داشته باشند و اعتماد داشته باشند که این حکومت در اسلامیبودن صداقت دارد مابقی مشکلات را نیز تحمل میکنند.
حداد عادل ادامه داد: اگر این اعتماد مردم به حکومت خدشه بردارد قطعا مردم از انقلاب فاصله میگیرند و پشت انقلاب خالی میشود.
وی با اشاره به پشتیبانی مردم از نهضت مشروطیت یادآور شد: در مشروطیت اگر در نهضت مشروطیت دقت کنیم میبینیم وقتی علمای دین مردم را برای شرکت در تظاهرات دعوت میکردند مشروطیت نیرومند بود اما بعد از پیروزی مشروطیت که کار به روشنفکران سکولار افتاد و جنازه شیخ فضلالله را به جرم تأکید بر مشروطه مشروعه بر دار دیدند اعتمادشان از مشروطیت سلب شد و مشروطیت دیگر آن قداست را نداشت.
وی اضافه کرد: نتیجه اعتماد از دست رفته مردم این شد که بعد از 14 سال از مشروطیت رضاخان کودتا کرد و توانست پیروز شود و علت این پیروزی نیز این بود که مردم دیگر با مشروطیت نبودند.
حداد عادل با تأکید بر اینکه لازمه دینیبودن حکومت سلامت مسئولان، فداکاری و صادقانه عمل کردن آنها است، بیان کرد: یکی از نعمتهای خداوند به ملت ما انتخابات است که قبل از انقلاب کسی باور نمیکرد چیزی به نام انتخابات در کشور وجود داشته باشد.
رییس مجلس هفتم با اشاره به دیدارهای خود در دوران ریاست مجلس هفتم با نمایندگان کشورهای اروپایی گفت: این نمایندگان همواره در صحبتهایشان صحبت از دموکراسی میکردند و من به آنها میگفتم من که رییس مجلس هستم و با رهبری نیز نسبت دارم اگر در حال حاضر از من بپرسید که اطمینان داری در انتخابات قبول میشوی یا نه، میگویم اطمینان ندارم زیرا این مردم هستند که انتخاب میکنند و تصمیم میگیرند.
وی اضافه کرد: شاید این موضوع یک نگرانی در من به عنوان شخص ایجاد کند ولی این نگرانی برخاسته از قدرت نظام است.
رییس کمیسیون فرهنگی با تأکید بر جایگاه مجلس در نظام جمهوری اسلامی ایران آن را تمرکز اراده ملت دانست و بیان کرد: وقتی مردم اخبار مجلس و قانون مجلس را میشنوند احساسشان این است که خودشان این قانون را نوشتهاند زیرا نمایندگان منتخب آنها در مجلس این قانون وضع میکنند و همین موضوع در حسن اداره کشور اثر دارد.
وی با بیان اینکه انتخابات یک پدیده ملی و فرصتی برای شور و حضور مردم در یک امر ملی است، گفت: اینکه در یک روز در سراسر کشور همه مردم با سن قانونی میتوانند پای صندوقهای رأی بروند و انتخاب کنند عاملی است که مردم به وسیله آن حس میکنند یک واحد سیاسی و اجتماعی بزرگ هستند.
حداد عادل در بخش دیگری از سخناناش تأکید کرد: انتخاباتی که ما امروز وارد هفته تبلیغات آن شدهایم اولین انتخابات پس از فتنه سال 88 است و این تجربهای است که عدهای هم در داخل کشور و هم در خارج از کشور به آن چشم دوختهاند.
وی با بیان اینکه ما باید تلاش کنیم این تجربه عزتبخش باشد، اظهار کرد: تا قبل از روند انتخابات همه توصیهها این است که مردم پای صندوقها حاضر نشوند، این در حالی است که در انتخابات ریاستجمهوری دهم دو سناریو تهیه شده بود که سناریوی اول صحبت از تحریم میکرد ولی هنگامی که مردم شرکت کردند آنها سناریوی دوم را رو کردند یعنی نظام را متهم به تقلب در انتخابات کردند و همین موضوع باعث بروز فتنه در کشور شد.
وی تصریح کرد: این انتخابات هم از حیث حضور مردم، هم از حیث نحوه برگزاری و سلامت انتخابات و آزادی مهم است.
وی خاطرنشان کرد: جنبه دیگری که این انتخابات را در شرایط کنونی حساس میکند این است که در جهان اسلام بیداری اسلامی تحولات شگرفی را ایجاد کرده است و همه جا اسلامگرایان پیروز میشوند و پژواک صدای امام را در منطقه میشنویم.
وی با بیان اینکه همه حرکتها در کشورهای منطقه به سبک انقلاب اسلامی ایران است، یادآور شد: همانگونه که امام تکیهاش بر تودههای مردم بود و ابزار به حرکت درآوردن تودههای مردم جلب اعتماد آنها از نظر اسلامیبودن بود میبینیم که این شیوه نیز در کشورهای منطقه در حال اجراییشدن است یعنی تودههای مردم به نام اسلام و انقلاب به حرکت درآمده است.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی انتخاباتی در ایران برگزار میشود و اخبار این انتخابات قطعا برای کشورهای اسلامی مهم تلقی میشود که امیدواریم این انتخابات هم به لحاظ حضور مردم و هم به لحاظ انتخاب مردم منجر به مجلسی شود که در راستای تحکیم نظام، انقلاب و ولایتفقیه بیش از مجالس دیگر اهتمام داشته باشد.
سرلیست جبهه متحد اصولگرایان با اشاره به ویژگیهای انتخابات مجلس نهم نسبت به دیگر انتخابات مجالس گذشته خاطرنشان کرد: این دوره از انتخابات خصوصیاتی از لحاظ انتخاب دارد و آن این است که گروههایی که فهرست مختلف دادهاند اینگونه نیستند که همانند دورههای قبل یک گروه معتقد به ولایتفقیه در تقابل با یک گروه ساختارشکن باشند و انتخابات دوقطبی باشد بلکه به گونهای است که مردم باید قدری در مواضع افرادی که در فهرستهای مختلف هستند، دقت کنند.
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم تصریح کرد: مردم در کلیات نباید دقت کنند بلکه قدری باید به فهرستها دقت کنند و اینکه کدام فهرست برای مجلس مناسبتر است.
وی یادآور شد: در دورههای قبل انتخاب بین خوب و بد بود اما در این دوره انتخاب بین خوب و خوبتر است و ما در تهران تلاش کردیم که لیستی را در قالب جبهه متحد ارایه دهیم که تأمینکننده مردم انقلابی باشد و در واقع سعی کردیم فهرست خوبتر را به مردم معرفی کنیم.
پایان پیام/
نظر شما