رضا نورایی مدرس دانشگاه و عضو کمیته استاندارد و بسته بندی سازمان میراث فرهنگی کشور به خبرنگار شبستان از زنجان، گفت: با توجه به وسعت و گستردگی صنایع دستی کشور باید امر بسته بندی آن مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه بسته بندی یک امر نسبی است، افزود: به دلیل گستردگی محصولات صنایع دستی به آسانی نمی توان آنها را در یک چارچوب مشخص قرار داد.
این مقام مسئول ادامه داد: نوع بسته بندی محصولات صنایع دستی بیانگر میزان ارزش گزاری به هویت و میراث فرهنگی و تاریخی یک منطقه است.
وی با بیان اینکه صرفا محصول تولید شده با دست نباید به عنوان صنایع دستی تلقی شود، تصریح کرد: سازمان میراث فرهنگی باید از صنایع دستی که در بستر بومی شکل گرفته و با آداب و سنن بومی تولید شده حمایت کند.
این مدرس دانشگاه بسته بندی محصولات صنایع دستی را در جهت شناساندن فرهنگ بومی به تمام جهان موثر دانست و گفت: این امر باعث ارزش افزوده مالی و رونق اقتصادی کشور نیز خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه داشتن شناخت درست از محصولات صنایع دستی گام اول در امر بسته بندی مناسب این محصولات است، بیان کرد: توجه به مواد اولیه، رکن اصلی بسته بندی صنایع دستی است.
نورایی هماهنگی و هم نشینی با صنایع دستی را نیز از دیگر شاخصه های بسته بندی عنوان کرد و گفت: کارکرد حفابسته بندی صنایع دستی مهم ترین ویژگی یک بسته بندی مناسب است.
پایان پیام/
نظر شما