به گزارش خبرنگار شبستان، مجتبی رحماندوست، مسئول کمیته ایثارگران و فرهنگیان جبهه متحد اصولگرایان در چهارمین نشست تخصصی جبهه متحد اصولگرایان با موضوع ایثارگران و مسایل فرهنگی که امروز چهارشنبه 3 اسفند برگزار شد، گفت: هر جنگی چهار قشر از خودش باقی میگذارد که قشر اول آدمهای مجروحی هستند که از جنگ باقی میمانند، قشر دوم عدهای هستند که در جنگ شرکت میکنند و برمیگردند، عده سوم کسانی هستند که اسیر میشوند و قشر چهارم خانواده شهدا هستند که البته در کنار این چهار قشر باید قشر پنجمی را نیز به نام مفقودالاثر در نظر داشته باشیم.
وی با بیان اینکه پس از جنگ یکی از مهمترین مسایلی که باقی میماند میزان تبعات انسانی جنگها است، اظهار کرد: هر کشوری باید متناسب برنامهریزیهای خودش این تبعات انسانی را جبران کند.
رحماندوست با اشاره به تجربه 18 ساله خود در پیگیری امور ایثارگران در پاسخ به سؤال خبرنگار شبستان مبنی بر اینکه نامزدهای جبهه متحد اصولگرایان چه برنامههایی را برای پیگیری امور ایثارگران در نظر دارند، گفت: ورود به مجلس یعنی تبدیل اندیشهها به مدلهای عملیاتی و رقابتی.
وی با اشاره به حضور هشت ساله خود در دولت اصلاحات به عنوان مشاور امور ایثارگران ریاستجمهوری خاطرنشان کرد: من در آن زمان مکاتبات ایثارگران، جانبازان و خانواده شهدا را که برای ما ارسال میشد در سه هزار صفحه مدون کردم که اگر انشاءالله به مجلس ورود پیدا کنم میتوانم هر جا مشکلی پیش آید با مراجعه به این اسناد تا حد ممکن این مسایل را بررسی کنم.
مسئول کمیته ایثارگران جبهه متحد اصولگرایان ادامه داد: با توجه به ترکیب جبهه متحد اصولگرایان در تهران و اینکه نامزدهایی که در این جبهه حضور دارند بسیاری از آنها یا خانواده شهید هستند، یا جانباز و یا ایثارگر هستند لذا ما میتوانیم با وجود این افراد و این ظرفیت برنامههای خوبی را برای ایثارگران داشته باشیم.
وی با انتقاد از به سرانجام نرسیدن لایحه نظام جامع ایثارگری اظهار کرد: لایحه نظام جامع ایثارگری 12/5/84 از سوی دولت اصلاحات به مجلس فرستاده شد که از آن روز تاکنون هنوز این لایحه در مجلس به سرانجام نرسیده است. گرچه یک بار مصوب شده است و مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفته است اما هنوز سرانجام این لایحه مشخص نیست.
وی اضافه کرد: تلاش دارم اگر به مجلس راه بیابم این لایحه را از آب و گلی که شش سال است در آن گرفتار شده است، نجات دهم.
رحماندوست در پاسخ به این سؤال که چه برنامههایی برای جانبازان شیمیایی و یا اعصاب و روان دارید، گفت: اولین و ابتداییترین نیاز جانبازان شیمیایی و کلا جانبازان درمان است زیرا انسانهایی که سلامتیشان را برای اسلام و عقیدهشان دادهاند قبل از اینکه نیاز به بحث معیشت، مسکن و مستمری داشته باشند نیاز به درمان دارند.
وی با اشاره به پیگیریهای خود از بنیادشهید یادآور شد: مسئولان بنیادشهید همواره معتقدند که در حال کار و فعالیت برای حل مشکل جانبازان هستند اما از آن طرف نیز شاهد هستیم که شرایط دارو و درمانی جانبازان در سطح و به سهولتی که متناسب با آنان باشد، نیست؛ گرچه باید کار برای جانبازان راحتتر از این انجام شود.
رحماندوست از جمله برنامههای خود با ورود به مجلس نهم را پیگیری درمان جانبازان شیمیایی عنوان کرد.
وی در پاسخ به این سؤال که چه کارهایی را برای احقاق حقوق جانبازان در عرصههای بینالمللی انجام دادهاید و یا در نظر دارید با ورود به مجلس انجام دهید، گفت: ما در مدتی که مشاور رییسجمهور بودیم ارتباطاتی را با وزارت امور خارجه داشتیم و در این مورد مکاتبات و بررسیهای خوبی را در مجامع بینالمللی برای احقاق حقوق جانبازان انجام دادیم.
مشاور سابق رییسجمهور در امور ایثارگران با اشاره به شکلگیری دو نهاد غیر دولتی که در راستای احقاق حقوق جانبازان کار میکنند، گفت: این دو نهاد که یکی از آنها متنسب به جانبازان شیمیایی سردشت است در عرصه بینالمللی برای احقاق حقوق جانبازان کارهای خوبی را انجام دادهاند و تا آنجایی که اطلاع دارم کارهای آنها بسیار مؤثر بوده است.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا فکر نمیکنید ایدههایی که برای حل مشکلات جانبازان و ایثارگران دارید اگر در قالب تشکل جبهه متحد اصولگرایان به آن بپردازیم بهتر میتوانیم به نتیجه برسیم، گفت: بدون شک پیگیری هر امری در قالب تشکلی مؤثرتر است اما تحلیل من این است که اگر بتوانیم بعد از اعلام نتایج آرای انتخابات مجلس نهم با افرادی که هم گرایش، هم رشته و هم تجربه خودمان است کنار هم بنشینیم و در چهارچوب قوانین مسایل را پیگیری کنیم بهتر است تا در حال حاضر که هنوز معلوم نیست چه کاندیدایی به مجلس ورود پیدا میکند.
مشاور سابق رییسجمهور در امور ایثارگران در مورد دلایل استعفای خود از این سمت بیان کرد: من استعفا ندادم و من را استعفا دادند زیرا معتقد بودم که میتوانم کار انجام دهم ولی آقای رییسجمهور از من تشکر کردند و برای خدمت من در امور دیگر آرزوی موفقیت کردند.
مسئول دفتر ادبیات بیداری اسلامی در حوزه هنری در ادامه نشست خود یکی از حلقههای مفقود شده در کشور را خلق آثار ادبی و هنری عنوان کرد و ادامه داد: ما باید با خلق آثار ادبی و هنری عظمت انقلاب را در درجه اول به نسلهای بعد و سپس به مخاطبان بینالمللی منتقل کنیم.
وی سرمایهگذاری در این بخش را از مهمترین اولویتها در کشور عنوان کرد و ادامه داد: سرمایه بزرگی که در کشور در حال حاضر دارد اصل خودکفاییهای هستهای، خلق حماسهها و استقامت و ایستادگی بر شعارهای اصلی انقلاب اسلامی ایران است و این عناصر است که باعث میشود کشور ما در کنار دیگر کشورها شاخص باشد.
وی اظهار کرد: این عناصر نمیتوانند در قالب مقاله یا یادداشت و غیره باشند بلکه مهمترین ابزار برای فرهنگ مقاومت در برابر تحریم خارجی و فرهنگ خودکفایی قالب ادبیات و هنر است.
مسئول کمیته ایثارگران و فرهنگیان جبهه متحد اصولگرایان در پاسخ به این سؤال که چه رابطهای بین ادبیات و بیداری اسلامی وجود دارد که شما را وادار کرده است این موضوع را پیگیری کنید، گفت: در کشورهایی که هماکنون بیداری اسلامی در آنها رخ داده است غربیها به شدت تلاش میکنند با انواع ابزار هنری و ادبیات اندیشه سکولار را نهادینه کند و میبینیم با راهاندازی فستیوالهای رقص قصد دارند ذهنیت انسانها در این کشورها را برای مقابله با استبداد و دیکتاتوری از بین ببرند.
وی اضافه کرد: در واقع اینها تلاش میکنند در قالب جشنوارهها، رادیو و تلویزیون انسانها را برای برگشت به ارتجاع تشویق کنند که شاید ما ایرانیان که معتقد به فرهنگ اسلامی و ایرانی هستیم اگر نتوانیم حامی نفس امام در قالبهای فرهنگی و هنری در این کشورها باشیم قطعا دشمنان در این کار خود موفق خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: اگر به مؤلفههای فرهنگی، هنری و ادبی در این کشورها توجه کنیم قطعا از این توطئه دشمنان در این کشورها جلوگیری میکنیم و به نفس امام که بعد از 33 سال در این کشورها وزیدن گرفته است، کمک میکنیم.
گفتنی است، طبق برنامهریزی جبهه متحد برای برگزاری چهارمین نشست تخصصی این جبهه قرار بود اسماعیل کوثری دیگر عضو این جبهه نیز در این نشست حضور یابد که طبق اعلام روابط عمومی جبهه متحد اصولگرایان وی به دلیل فوت عمویشان در این نشست حضور پیدا نکردند.
پایان پیام/
نظر شما