تشکیل بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی قرآن با برد جهانی

مدیر رادیو قرآن از تشکیل بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی قرآن با برد جهانی خبر داد و گفت: برگزاری جشنواره بین‌المللی اقراء گام نخست در این مسیر است.

به گزارش خبرنگار شبستان، محمدحسین محمدزاده، مدیر شبکه رادیویی قرآن در نشست خبری افتتاح جشنواره بین‌المللی اینترنتی اقراء با بیان این مطلب که رادیو قرآن تنها رسانه قرآنی شنیداری فارسی زبان در دنیا است، گفت: این رادیو غنی‌ترین آرشیوهای تلاوت را در گنجینه خود ذخیره دارد و بسیاری از کشورها از این گنجینه استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به تأسیس شبکه رادیویی قرآن مصر 20 سال زودتر از رادیو قرآن در ایران اظهار کرد: علی‌رغم این فاصله زمانی آرشیو ما چه در حوزه تلاوت و چه در حوزه برنامه‌های آموزشی و تفسیری چیزی از مصری‌ها کم ندارد و ما از نظر میزان ایجاد رضایت‌مندی در مخاطب نیز رتبه نخست را در میان 20 شبکه دیگر رادیویی کسب کرده‌ایم.

محمدزاده راه‌اندازی بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی قرآن در فضای مجازی را از اولویت‌های اصلی این شبکه رادیویی برشمرد و تصریح کرد: برگزاری جشنواره‌ بین‌المللی اینترنتی اقراء با سه زبان عربی، فارسی و انگلیسی گام نخست در این راستا به شمار می‌رود که مقرر است استادان ممتاز همچون احمد ابوالقاسمی و احمد لیالی از ایران و محمود شهات انور از مصر آن را داوری کنند.

مدیر رادیو قرآن با بیان این مطلب که جشنواره اقراء در سال‌های بعد در ارتباط با سایر هنرهای قرآنی نیز برگزار می‌شود، عنوان کرد: این جشنواره در دو بخش ویژه برای قاریان ممتاز و بخش عمومی به منظور حضور اقشار مختلف مردمی از دوم اسفند کلید خورده و امکان ارسال آثار به آن تا 20 فروردین سال آتی ادامه دارد.

وی ادامه داد: قاریان ممتازی که حداقل در مسابقات کشوری اوقاف شرکت کرده‌ باشند باید با فرازخوانی آیات نامدار و نیز عموم علاقه‌مندان با ارسال فایل‌های صوتی سه دقیقه‌ای در این جشنواره شرکت کنند.

محمدزاده با بیان این مطلب که یکی از سازوکارهای شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی سنجش نظر مخاطبان است، خاطرنشان کرد: ما به طور روزانه تلاوت‌های ارسالی را مورد سنجش و داوری مردمی قرار می‌دهیم و قابلیت جایگزینی را نیز برای قاریان در نظر گرفته‌ایم و هدف کلی ما کشف استعدادها و زمینه‌سازی برای رشد آنها از طریق همکاری با سایر نهادهای فعال این عرصه است.

بنا بر این گزارش، محمدحسین صوفی، معاون صدای رسانه ملی در ادامه این نشست گفت: برگزاری این جشنواره که در نوع خود بی‌نظیر و نخستین تجربه جهانی است فرصتی مغتنم برای تدبر و تعمق در آیات الهی به شمار می‌رود چرا که واژه تلاوت دارای معنای عمیقی است.

وی با بیان این مطلب که قرائت یعنی خواندن و تلاوت به معنای خواندن همراه با فهم و درک است، اظهار کرد: آداب خاص تلاوت که نخستین آنها خلوص و خشوع است به آن به عنوان پاک‌ترین و ارزشمندترین هنرها جایگاهی خاص بخشیده، این هنر در تاریخ اسلام سابقه‌ای طولانی دارد و از سنت‌های حسنه در سیره عملی پیامبر بوده است.

صوفی با ابراز خرسندی از اقدامات انجام شده در حوزه تلاوت پس از پیروزی انقلاب تصریح کرد: تأسیس شبکه رادیویی قرآن از افتخارات جمهوری اسلامی است که بخش قابل توجهی از قاریان ممتاز در آن حضور فعال دارند. معاونت صدا نیز می‌کوشد با برگزاری جشنواره بین‌المللی اقراء زمینه ترویج فرهنگ تلاوت را در جامعه و نیز در سطح جهانی فراهم کند.

معاون صدای رسانه‌ ملی با اشاره به استفاده از تکنولوژی‌های روز در تولید برنامه و اجرای طرح‌های مختلف خاطرنشان کرد: کوشیده شده تا از اینترنت به عنوان به‌روزترین فناوری‌ها برای برگزاری جشنواره بین‌المللی تلاوت من ویژه سنین و اقشار مختلف استفاده شود.

شایان ذکر است، نشست خبری بین‌المللی اینترنتی تلاوت من سه‌شنبه دوم اسفند با حضور معاون صدای رسانه ملی، مدیر رادیو قرآن و جمعی از مدیران این شبکه در سالن اجتماعات ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 110385

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha