حمایت از محصول محوری در روستا گامی مهم در توسعه اقتصادی روستاهاست

نوراله زاده اظهار داشت: یکی از راه‌های حمایت از توسعه اقتصادی روستاها، حمایت از محصول محوری در روستاست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « اصغر نوراله‌زاده» در جلسه در جلسه فرمانداری بروجرد برگزار شد، اظهارداشت: تمام تلاش را خواهیم کرد تا جایی که امکان داشته باشد، مشکلات کسب‌وکار را در شهرستان مرتفع کنیم.

وی تصریح کرد: پنج روستا به‌عنوان پایلوت به‌عنوان هر روستا یک محصول انتخاب و کار ثبت آن‌ها انجام شود امید می‌رود با اجرای این طرح از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری کرده و کسب‌وکارهای در مناطق روستایی ایجاد شود.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های حمایت از توسعه اقتصادی روستاها، حمایت از محصول محوری در روستا و جلب مشارکت اهالی برای گرایش به شغل مشترک به‌منظور کسب درآمد و ثروت بیشتر و گسترش مزیت‌های روستا است.

نوراله زاده اضافه کرد: صندوق کارآفرینی امید با حمایت از طرح هر روستا ـ یک محصول در تلاش است اشتغال‌زایی را به روستاها برده و بر بیکاری در روستاها غلبه و خانوارها را از خدمات صندوق بهره‌مند کند.

وی پرداخت تسهیلات صندوق را موجب حفظ اشتغال روستانشینان و رونق کسب‌وکارهای محلی و روستایی دانست و افزود: پرداخت تسهیلات و اجرای طرح‌های اشتغال علاوه بر آنکه تحولی در بخش توسعه اشتغال به وجود آورد، به جلوگیری از رشد مهاجرت‌ها و ترغیب و ماندگاری بیشتر روستاییان منجر شد و افراد بسیاری به‌واسطه اجرای طرح‌های اشتغال از شهرها به روستاها بازگشتند.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به صنایع‌دستی و گردشگری بروجرد بیان کرد: برای گردشگری اعتبار مورد نیاز وجود دارد و می‌توان کار انجام داد و دستگاه‌های مربوطه طرح‌ها را جمع‌آوری تا حمایت‌های لازم برای راه‌اندازی کسب‌وکارها در این حوزه انجام شود.

نوراله زاده ادامه داد: اعتبار لازم برای ایجاد طرح‌های گردشگری در روستا وجود دارد و انتظار می‌رود این پروژه‌ها علاوه بر رونق کسب‌وکار در مناطق روستایی مانع مهاجرت روستاییان به شهرها شود.

وی عنوان کرد: کارگاه‌های میوه خشک‌کنی و سبزی پاک‌کنی که در روستاها ایجاد شده اعتبارات و تسهیلات لازم را دریافت خواهند کرد و اگر در قالب روستایی امکان‌پذیر نبود از طریق وزارت کار از اعتبارات ملی تخصیص داده می‌شود.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اظهار کرد: تفاهم‌نامه‌ای با وزارت جهاد کشاورزی در راستای حمایت از طرح‌های گیاهان دارویی منعقدشده و اکنون مجری طرح کمک به پروژه‌های گیاهان دارویی در کشور هستیم.

نوراله زاده هدف از امضای این تفاهم‌نامه را حمایت مالی صندوق در زمینه ساماندهی کشت، فرآوری، بسته‌بندی، بازاریابی و فروش گیاهان دارویی و داروهای گیاهی برشمرد.

وی تصریح کرد: بخش صنعت نیز چون دارای مقیاس بزرگی است و نیاز به بررسی بیشتری دارد طرح‌های صنعتی آن باید تفکیک شود آن‌هایی که سرمایه در گردش می‌خواهد مشخص شده که با یک بانک به‌صورت مشارکتی انجام شود آن‌هایی که تجهیزات و سرمایه در گردش با هم نیاز دارند مشخص شوند.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید خاطرنشان کرد: صندوق کارآفرینی امید در ادامه اجرای اهداف خود در اجرای روستای بدون بیکار و هر روستا یک محصول تلاش می‌کند پایه‌های اشتغال روستایی را مستحکم‌تر کرده و با رفع موانع و پشتیبانی‌های لازم تولید و اشتغال در روستاها جهش قابل ملاحظه‌ای داشته باشند.

نوراله زاده اضافه کرد: استان‌های نزدیک به مرز می‌توانند با ایجاد اشتغال و تولید محصولات با کیفیت ارزآوری مناسبی در این دوران جنگ اقتصادی داشته باشند.

بازدید از چند طرح تولیدی و صنعتی از جمله شرکت کشت و صنعت زرگیاه زاگرس و حلوا سویدا از جمله برنامه های نوراله زاده در سفر به این شهرستان است.

کد خبر 1103325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha