به گزارش خبرنگار شبستان، محمد بنیادی، دبیر کمیسیون آموزش عمومی قرآن کشور در آیین اختتامیه گردهمایی کارشناسان قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: تدبیر فعالیتهای این سه عرصه حساس مهمترین اولویت کاری وزارت آموزش و پرورش البته به معنای استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود است.
وی با اشاره به ارتباط این وزارتخانه با 25 میلیون خانواده در سطح کشور اظهار کرد: آموزش و پرورش خود را مکلف به برنامهریزی برای عرصههای قرآن، عترت و نماز میداند، از این رو از کارشناسان استانی خواستهایم برنامههای خود را برای سال آتی در این سه عرصه اصلاح و ترمیم کرده و ارتقا دهند.
بنیادی با بیان این مطلب که برنامههای سال تحصیلی جاری با امضای وزیر به استانها ابلاغ شده است، تصریح کرد: هیچ بخشنامهای جز آنچه از ستاد ابلاغ شده قابلیت اجرا ندارد یعنی هر برنامه، نرمافزار و یا منبع درسی در سطح مدارس بدون هماهنگی با ستاد مجوز توزیع و استناد در تدریس را ندارد.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور قرآنی با اشاره به همکاری این وزارتخانه و رادیو قرآن در اجرای طرح ملی حفظ خاطرنشان کرد: البته اگر استانها برنامه کاربردی را ارایه کنند پس از بررسی جوانب مختلف میتوان آن را اجرا کرد اما ما اجازه نمیدهیم که هر کس در آموزش و پرورش برای قرآن، عترت و نماز اجتهاد کند و مجوز فعالیتها صادر نمیشود مگر تأثیر مثبت آن تأیید شود.
شایان ذکر است، آیین اختتامیه همایش کارشناسان قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش هماکنون با حضور جمعی از چهرههای فرهنگی و قرآنی در مجتمع نسیبه در حال برگزاری است.
پایان پیام/
نظر شما